Hakkari Valisi Toprak, miniklere oyuncak dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Hakkari Valisi Toprak, miniklere oyuncak dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2017 12:56

Hakkari Valisi Toprak, miniklere oyuncak dağıttı

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, (DHA) - HAKKARİ Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Türkiye'nin değişik illerinde yaşayan iş adamları tarafından gönderilen bin 500 oyuncağı  ana okul öğrencilerine dağıttı. Vali Toprak ile birlikte ana okuluna gelen 'Kanka polis' kıyafetli Polis memuruna da minik öğrenciler büyük ilgi gösterdi. 
Türkiye'nin farklı şehirlerindeki İş adamları tarafından Hakkarili minik öğrencilere dağıtılmak üzere oyuncaklar gönderildi. Oyuncak dağıtım töreni ilk olarak Mustafa Kemal Paşa Ana Okulu'nda başlandı. Kutular dolusu oyuncaklar Hakkari Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri tarafından okula getirildi. Polislerle birlikte Ana okula gelen Kanka Polis kıyafetli polis memuru, sınıfları tek tek dolaştı. Karşılarında Kanka Polis gören minik öğrenciler, kanka polise sarılıp bol bol öptü. 
Vali Toprak ve eşi Funda Toprak da sınıfları tek tek dolaşıp oyuncakları öğrencilere dağıttı.Büyük mutluluk yaşayan minik öğrenciler, Vali Toprak ve eşiyle de hatıra fotoğraf çektirdi. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Toprak, geleceğin teminatı çocuklara mutlu bir sabah yaşattıklarını belirterek şöyle konuştu:
"Türkiye'nin değişik illerinde iş adamlarının hazırlamış olduğu bu güzel oyuncakları, geleceğimizi emanet edeceğimiz pırıl pırıl bu yavrularımıza takdim ederken büyük bir mutluluk yaşadık. Onlar için şimdi en güzel hediyeler bu oyuncaklar. Bu organizasyonda emeği geçenlere ben çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok kaliteli ve çocukları çok mutlu edecek hediyeler göndermişler. Biz de bu mutluluğu bu sabah çocuklarımızla birlikte yaşadık. Çocuklarımızın hepsi mutluluktan uçuyor. Bu tür etkinlikler ülkemizde de bir köprü görevi görüyor. Çok değişik bölgelerimizden bu kampanyalara katılan vatandaşlarımız, Hakkarimizdeki dünya tatlısı çocuklarımızı onure ettiler, sevindirdiler. Gelen bin 500 oyuncağı kent merkezindeki ana okullarda okuyan öğrencilerimize dağıtmaya devam edeceğiz."

FOTOĞRAFLI





 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!