Hakkari Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Hakkari Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 10:55

Hakkari Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ / HAKKARİ, (DHA) - HAKKARİ Belediye Başkanvekili Cüneyt Epcim, kentteki bazı Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, basın mensupları, çeşitli kurumların yöneticileri ayrı ayrı heyetler halinde, İstanbul'daki bombalı saldırı nedeniyle Hakkari Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu'na taziye ziyaretlerinde bulundu.
İstanbul'da meydana gelen ve 44 polis ve vatandaşın şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle Hakkari'de aralarında Memur-Sen, Türk-İş Sendikası, basın mensupları, Hakkari Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgut, Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Seda Baştürk, Başhekim Yardımcısı Dr. Funda Toprak ve bir çok vatandaş ayrı ayrı heyetler halinde Hakkari Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu'nu makamına giderek taziye ziyaretinde bulundu. Giden heyetler, Dilberoğlu'na çiçek verip acılarına ortak olduklarını söyledi.
İMAM HATİPLİLER DUA ETTİ
Emniyet Müdürü Dilberoğlu'nu ziyarete giden Seyyit Taha İmam Hatip Lisesi'nden bir grup öğrenci de, İstanbul'da şehit düşen polis memurları için Kuran okuyup dua etti. Ardından da şehit polisler için yazdıkları mektupları okudu. Emniyet Müdürü Dilberoğlu ise, kendilerine taziye ziyaretinde bulunup acılarını paylayan herkese teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!