Hakkari Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni

Güncelleme Tarihi:

Hakkari Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2018 18:03

Hakkari Emniyet Müdürlüğünde terfi töreni

Haberin Devamı

Mehmet ÖZKAN/HAKKARİ, (DHA)- HAKKARİ Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen emniyet amirlerinin rütbe terfi törenine katıldı.

Hakkari Valiliğinin konferans salonunda düzenlenen programa, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcıları Mehmet Nurullah Karaman ve Bekir Abacı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Sümeyman Suvat Dilberoğlu, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve birim amirleri katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Toprak bir konuşma yaptı. Vali Toprak, terör olaylarına dikkat çekerek şöyle konuştu:

"Bölgede zor şartlarda görev icra ediyorsunuz. 2,5 yıl ben Hakkari'ye geldiğim dönem ve 4 ay öncesine kadar, polis memurlarımızın ve rütbeli arkadaşlarımızın terör saldırılarına karşı araçlarından inemedikleri bir dönemde şu anda bütün sokkalarda resmi kıyafet ile görev icra ediliyor bir döneme gelmiş bulunuyoruz. Tabi bunlar  kendiliğinden meydana gelmiyor. Esnafların zorla kepenk kapattığı, vatandaşların baskı altında olduğu, vergilendirildiği, canlarından emin olmadıkları, huzursuz yaşayan bir kent olan Hakkari  bugün çok şükür vatandaşlarımız huzur içerisinde gece geç saatlere kadar aileleriyle geziyor. Huzurla birlikte piknik alanlarının dolup taştığı, dere kenarlarında bütün ailelerin piknik yaptığı, dağlarında kampların düzenlenebildiği bir döneme geldik.Teröristlerle olsun, ilimizde içerisindeki asayişi bozmaya meyilli kişilerle olsun, aşiretler arasında bazen ufak tefek sıkıntılar olsun,  bunlarla mücadelemiz son hızı ile devam ediyor. Kaçakçılık ile mücadele, hatta trafik hizmetleri olmak üzere bunların hepsi vatandaşlarımızın huzurunun temini için, can güvenliklerinin sağlanması için yerine getirilen çok önemli hizmetler. Polislik mesleği fedakarlık isteyen bir meslek. 7/24 mesaisi olan bir meslek."
Konuşmanın ardından terfi eden emniyet amirlerine rütbeleri takıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!