Hakimin ismiyle sahte AIDS uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Hakimin ismiyle sahte AIDS uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2007 00:00

Hakimin ismiyle sahte AIDS uyarısıSon günlerde internet kullanıcılarının e-mail adreslerine ulaştırılan bir mektup, büyük tedirginlik yarattı. Adalet Bakanlığı logosuyla ve Tetkik Hakimi Turan Açıkmeşe imzasıyla gönderilen mektup, birtakım kötü niyetli kişilerin halka AIDS bulaştırmaya çalıştığı konusunda uyarıda bulunuyor.

Okuyanları dehşete düşüren mektup konusunda açıklama yapan bakanlık ise e-postanın kendileriyle ilgili olmadığını, hakim Açıkmeşe’nin ismini kullanan art niyetli kişilerce gönderildiğini kaydetti.

SAHTE PANİK MEKTUBU

Çok sayıda kişinin e-posta adreslerine ulaştırılan ve paniğe sebep olabilecek sahte AIDS açıklamasında halk şu şekilde uyarılıyor: "Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı- Halkımıza Uyarı: Son günlerde karşılaşılan, sosyal sağlık tehdidi oluşturan, halka açık yerlerde kötü niyetli şahısların; Hepatit ve türevleri, AIDS; gibi bulaşıcı hastalık dağıtma girişimleri ile ilgili istihbaratlar alınmış ve bunların tüm yazılı, görsel basın ve Internet aracılığıyla en hızlı şekilde halkımıza iletilmesi zorunluluğu doğmuştur."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!