Hakimin FETÖ'cülere isyanı

Güncelleme Tarihi:

Hakimin FETÖcülere isyanı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 13:23

İZMİR Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) 5'inci Ceza Dairesi ve Komisyon Üyesi olan Hakim Ali Naki Ceylan, bugüne kadar yakalanamayan FETÖ'cülerin bir an önce yakalanıp adelet önünde hesap vermelerini istedi.

Haberin Devamı


BAM 5'inci Ceza Dairesi ve Komisyon Üyesi olan Hakim Ali Naki Ceylan, kendine ait sosyal paylaşım sitesinde şunları yazdı:
FETÖ denen bu alçak örgüt yıllardır askerimizi, polisimizi ve vatandaşlarımızı şehit eden PKK terör örgütü ile iş tutmuş. Bu aziz vatanı satan kendisini de satar. Dolayısıyla FETÖ'cülerin mağdur edebiyatı oyununa gelmemek ve hukuki mücadeleye 15 Temmuz ruhuyla, o gece şehit olan insanlarımızı ve o gece yapılan vahşeti unutmadan devam etmememiz gerekir. Önder Aytaç, Ekrem Dumanlı, Zekeriya Öz, Adem Yavuz Aslan, Faruk Mercan, Celal Kara ve daha niceleri, FETÖ'nün prensleri avucumuzdayken uçup gitti. Bu terör örgütü mensuplarının adalet önünde hesap vermeleri en büyük temennimiz. Hala tespit edilemeyen örgütün Türkiye'deki 1 numarasının da bir an önce tespit edilip adalet önüne çıkarılması en büyük beklentimiz.Örgüt mensuplarının çözülüp örgütü deşifre etmeleri ancak bu şekilde mümkün olur. Aksi takdirde hiç biri örgütle ilgili bilgi vermediği gibi yeni bir darbe olacak umudunu taşımaya devam edecektir. FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu sayısı 50 bini aşmış olduğu halde hala ikinci bir darbe girişiminden söz ediliyorsa oturup düşünmek lazım. Üst düzey FETÖ'cülere hala ulaşamadık, darbenin Türkiye'deki 1 numarası hala tespit edilemedi ve mağdur edebiyatı başladı. Gerçekten mağdur olanlar var, buna herkes gibi ben de inanıyorum, bu mağduriyetler bir şekilde giderilir ama bence asıl mağduriyet hala dokunulmayan FETÖcülerdir. Unutulmamalı. Ülkemiz ve vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi için dokunulamayan FETÖ'cülere bir an önce dokunulmalı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!