Hakim Bey, yanağımdan boynuma kadar yaladı

Güncelleme Tarihi:

Hakim Bey, yanağımdan boynuma kadar yaladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2016 16:33

Almanya'da büyük yankılara yol açan Köln’de yılbaşı gecesi yaşanan toplu taciz ve cinsel saldırıya karışan iki sanık dün ilk kez hakim karşısına çıktı. Köln’deki davada Iraklı ve Cezayirli iki sanık, cinsel saldırıyla suçlanıyor. Sanıklardan biri kendisine yönelik tüm suçlamaları reddederken, diğeri susma hakkını kullandı.

Haberin Devamı

KÖLN Yerel Mahkeme'sinde başlayan davada hazırlanan iddianamede sanık Hüseyin A., bir kadını öpmeye çalışmak ve kadının yüzünü ve boynunu yalamakla suçlanıyor. Hasan T. ise kadınların yanındaki kişiyi ölümle tehdit etmek, kadınlara tacizde bulunmak ve soyguna kalkışmakla suçlanıyor. İddianamede, sanıkların yılbaşı gecesi kadınlarla zorla fotoğraf çekip, bunu telefonlarında bulundurdukları için polislerce kolayca tespit edildiği belirtildi. Sanık Hasan T., kaldığı mülteci yurdunda yakalanmıştı. Hüseyin A. ise polise teslim olmuştu.

Tanık olarak dinlenen 27 ve 20 yaşlarındaki iki mağdur kadın, sanıkları teşhis etti.

ARKAMDAN BANA DOKUNDU

Tacize uğrayan 27 yaşındaki kadın, başından geçenleri şöyle anlattı:
“Tren istasyonun önündeydik. Bunlardan biri bizimle fotoğraf çekmek için konuştu. O sırada erkek arkadaşım fotoğraf çekiyordu. Daha sonra başkaları da geldi. Kısa sürede birçok kişi geldi. Üzerimize çullandılar. Birisi bana arkamdan dokundu. Seks yapmak isteyip istemediğimi sordu. Yüzüğümü gösterdim. Birisi benim kız arkadaşımı sıkıştırdı. Onu kurtarmaya çalıştım.”

YANAĞIMDAN BOYNUMA KADAR

Haberin Devamı

Sanık Hasan T.'yi işaret edip, “İlk bu geldi yanımıza. Kalçama ve cinsel organıma dokundu” dedi. Tanık genç kadın, sanık Hüseyin A.'yı göstererek, “Kız arkadaşımı öptü ve kız arkadaşımın yüzünü yaladı” diye konuştu.
20 yaşındaki başka bir kurban da dinlendi. Genç kız, Hüseyin A.'yı gösterip, “Yanağımdan boynuma kadar yaladı” dedi. Duruşma ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!