Hakemi protesto yasağı

Güncelleme Tarihi:

Hakemi protesto yasağı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2011 12:18

Atletico Madrid takımının teknik heyeti, hakeme karşı itirazdan kaynaklanan sarı kartlara dur demek için futbolcularına hakemi protesto yasağı getirdi.

La Liga'da bu zamana kadarki 6 maçta toplam 14 sarı kart gören Atletico Madrid'li futbolculara, bundan sonrasında hakeme itiraz gibi gereksiz sebeplerden sarı kart görmeleri halinde ceza verileceği öne sürüldü. İspanyol spor gazetesi Marca, teknik direktör Gregorio Manzano'nun sarı kart olayına el attığını ve futbolcuların maç anında hakemle konuşmalarını istemediğini yazdı.

Atletico Madrid'de geçtiğimiz sezon hakeme itirazdan dolayı en fazla sarı kart (7) gören futbolcu, Galatasaray'a transfer olan Ujfalusi olarak gösterildi.

Bu arada, Atletico Madrid'de ilk sezonunu geçiren milli futbolcu Arda Turan da şimdiye kadar oynadığı maçlarda La Liga'da ve Avrupa Ligi'nde 1'er sarı kart görürken, bunların ikisi de rakibe faulden kaynaklandı. Atletico Madrid, La Liga'da en az kart gören takımlar sıralamasında şu anda 5. olurken, teknik direktör Manzano'nun fair-play ruhu olan bir takım kurmakta ısrarcı olduğu yorumları yapılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!