Hakemi eleştirdi, disiplin komitesine gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Hakemi eleştirdi, disiplin komitesine gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2012 00:00

İspanya'nın Barcelona takımında forma giyen Gerard Pique'nin, 3 Mart Cumartesi günü oynanan Sporting maçında gördüğü kırmızı kartın ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle disiplin komitesine verileceği bildirildi.

İspanya Hakemler Komitesi Başkanı Victoriano Sanchez Arminio, Pique'yi açıklamalarından dolayı İspanya Futbol Federasyonu Disiplin Komitesine şikayet edeceklerini söyledi. Sporting maçının ardından İspanyol basınına “Atılmam önceden ayarlanmıştı. Maçın devresinde soyunma odasına giderken, hakeme Keita'ya penaltı yapıldığını söyledim o anda bu sözümü kaydetti. Daha sonra kişisel bir düello yaptı” diyen Pique'nin sözlerini “sert ve talihsiz” bulan Arminio, “sporcunun saygılı olması gerektiğini” ifade etti.

Bu arada, Barcelona Kulübünün Pique'nin cezasına itiraz edeceği belirtildi.

Pique ile ilgili hakemlerin tepkisi de Katalan spor basını tarafından eleştirildi. Son El Clasico'nun ardından Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Nou Camp Stadı'nın otoparkında hakemi beklemesine atıf yapıldı. “Pique'nin olayı, Mou'nun otopark olayından daha fazla etki yaratıyor” diyen Katalan spor basını, “hakemlerin Barcelona karşıtı olduğunu, bu sezon 10 penaltının verilmediğini ve Pique'nin hedef alındığını” iddia etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!