Hakem Yankaya'ya Edirne'de yeni iş

Güncelleme Tarihi:

Hakem Yankayaya Edirnede yeni iş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2012 14:48

Spor Toto Süper Lig hakemlerinden, Trakya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu 34 yaşındaki Özgür Yankaya, Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde işe başlayacak.

Özgür Yankaya’nın sosyal ve kültürel faaliyetlerde Edirneliler’le bir araya geleceğini söyleyen Belediye Başkanı CHP’li Hamdi Sedefçi, "Spor yapmak isteyenlere gerekli teknikleri öğretecek olan Özgür Yankaya’nın kentte sporun gelişimine katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından Edirneli futbol hakemlerine törenle 75 spor ayakkabı ve yağmurluk hediye edildi. Törene Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Edirne Şubesi Başkanı Bilal Turan ve Süper Toto Süper Lig hakemlerinden Edirneli Özgür Yankaya katıldı.

Hakemlere destek vermekten mutlu olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, hakem Özgür Yankaya’nın Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde göreve başlayacağını açıkladı.

Özgür Yankaya’nın yönettiği maçları zevkle seyrettiğini belirten Sedefçi, "Özgür kardeşimiz, belediyemizin sosyal ve kültürel etkinliklerine katkı sağlayacak. Belirli mahallelerimizde spor aletleri bulunuyor. Özgür, bu aletleri kullanan yurttaşlarımıza nasıl spor yapmaları gerektiğini anlatacak. Mahallelerde düzenleyeceğimiz spor toplantılarına da katılacak. Özgür Yankaya’nın Edirne sporunun gelişmesine destek sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Edirne Belediyesi’nde işe başlayacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Trakya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu Özgür Yankaya, "Sportif birikimimle Edirne halkına faydalı olmaya çalışacağım. Katkılarından dolayı Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!