Hakem Salih Ulu son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Hakem Salih Ulu son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 16:44

Rize’de maça giderken geçirdiği trafik kazası ardından tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayan Kayseri Bölgesi il futbol hakemlerinden 31 yaşındaki Salih Ulu, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde teknik eleman olarak çalışan ve il futbol hakemlerinden Salih Ulu, geçen salı günü Kayseri bölgesinden 3 arkadaşı ile Rize’nin Derepazar İlçesi’ndeki Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) dahil Konursu-Karadere maçını yönetmek için yola çıktı. Hakemlerin içindeki otomobil, Gümüşhane yakınlarında bir TIR ile çarpıştı. Kazada ağır yaralanan hakem Salih Ulu, Gümüşhane’deki ilk müdahale ardından Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma hastanesine nakledildi. Ancak Hakem Ulu, kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Hakem Salih Ulu son yolculuğuna uğurlandı

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Ulu için bugün Kayseri Hunat Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına yakınlarının yanı sıra Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Kurul üyesi Bünyamin Gezer, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, iş arkadaşlar ve spor camiasından birçok isim ile birçok kişi katıldı. Ulu’nun 4 aylık hamile olan eşi de cenazeye katılırken ayakta durmakta zorlandı. 6 yaşındaki kızı Öykü’nün ise akrabalarının yanında olduğu belirtildi. Ulu ile aynı araçta yer alan ve kazada yaralanan hakemler; Ramazan Koca ile Aykut Özmazı da cenazeye katılarak, arkadaşlarını son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Hakem Salih Ulu son yolculuğuna uğurlandı

İŞİTME ENGELLİ BABA MÜFTÜOĞLU VE GEZER’E SARILDI
Türk bayrağına sarılı tabut önünde aynı zamanda işitme engelli olan Baba Üzeyir Ulu, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ile Kurul Üyesi Bünyamin Gezer’e sarılıp, öperek gözyaşı döktü. Baba Ulu, aynı zamanda oğlunun tabutunu da okşayarak ağladı. Diğer yandan Süper Lig hakemlerinin camii avlusundaki çelenkleri ise dikkat çekti.

Ulu, öğleleyin kılınan cenaze namazı ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!