Hakan yine kral olur

Güncelleme Tarihi:

Hakan yine kral olur
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sergen, Galatasaray'a iddialı başlıyor


‘‘Daha önce oynadığım takımlarda Hakan Şükür çapında bir futbolcu yoktu’’ yorumunu yapan Sergen, ‘‘Nasıl çalışacağımı gelip Florya'da görsünler’’ dedi.

Başarısız değilim

Beşiktaş, İstanbulspor ve Feherbahçe'den sonra Galatasaray'a transfer olan Sergen Yalçın, daha önce forma giydiği takımlarda başarısız olmadığını belirterek, ‘‘Oynadığım takımlardan başarısız olduğum için ayrılmadım. G.Saray'a, Avrupa Kupaları'nda oynayamayacağını bile bile geldim’’ dedi.

Herkesi tanıyorum

Galatasaray'da oynayan futbolcuların çoğunu milli takım kamplarından tanıdığını ifade eden Sergen, ‘‘Oynadığım diğer takımlarda bir Hakan Şükür yoktu. Golcülüğü tartışılmaz. Atacağım paslarla yine gol kralı olacak’’ diye konuştu. Sergen, Galatasaray'daki günleri için de iddialı konuştu:

Terim'le bambaşka

‘‘İdmanı sevmediğim söyleniyor. Nasıl çalışacağımı gelip görsünler. G.Saray'ın nasıl idman yaptığını ve Fatih hocanın disiplinli çalışma sistemini biliyorum. Zorluk çekmeyeceğim. Terim gibi bir hocayla çalışmak her futbolcuya nasip olmaz. Lig ve Türkiye Kupası'nda G.Saray'ın başarısı için elimden geleni yapacağım.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!