Hakan Şükür yorumcu oldu, ortalık karıştı

Güncelleme Tarihi:

Hakan Şükür yorumcu oldu, ortalık karıştı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2012 00:00

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Milletvekili Hakan Şükür'ün yorumcu olarak ekranlara geri dönmesi tartışmalara neden oldu...

Haberin Devamı

Lig TV'de yayınlanan Maraton programının yorumcularından Mustafa Denizli'nin İran'ın Persepolis takımının başına geçmesinden sonra onun yerine gelen isim Galatasaray'ın efsane futbolcusu Hakan Şükür oldu.

Maraton programının sunucusu Şansal Büyüka, Hakan Şükür için 'Henüz resmi bir şey yok, sadece konuk' demesine rağmen, efsane futbolcuyla sezon sonuna kadar anlaşıldığı ve kendisine aylık 150 bin TL verileceği iddia edildi.

Hakan Şükür, dün akşam Maraton'daki ilk programında "Sayın Başbakan ile görüştüm, kendisine durumu anlattım. O da bana 'Sen futboldan gelme birisin, seni engelleyemem, hayırlı olsun' dedi" açıklamasını yaptı.

CHP'DEN BAŞBAKAN'A HAKAN ŞÜKÜR SORUSU

Milletvekili olmadan önce TRT'deki yorumculuk görevinden ayrılan ancak şimdi de Lig TV'ye çıkmaya başlayan Şükür'ün bu kararı tartışmalara neden oldu.

Haberin Devamı

İşte yazarların Hakan Şükür hakkındaki görüşleri...

Yalçın Doğan - Hürriyet Gazetesi Yazarı

Acaba milletvekili olarak bu yorumculuk ne kadar mümkün, ne kadar doğru? Olsun, arkasında Fethullah, önünde Erdoğan, kim tutar seni Hakan, yürü ya Hakan.

Cengiz Semercioğlu - Hürriyet Gazetesi Kelebek Yazarı

Hakan Şükür, Maraton’a yorumcu olarak katıldı. Milletvekili olan hatta bir siyasi partiye üye olan birisi, gazetede köşe yazabilir mi, şike konusunda, küme düşme konusunda hükümetin çizgisi dışında bir şey söylemesi mümkün mü? Milletvekili sıfatını unutmadan yorum yapamayacak, bu da onun elini kolunu bağlayacak.

Mehmet Tezkan - Milliyet Gazetesi Yazarı

Hakan Şükür futbol yorumculuğunu daha önemli görerek milletvekilliğini önemsizleştirdi, ucuzlaştırdı.. Madem bu kadar meraklıydı, Meclis’te ne işi vardı.

Melih Aşık - Milliyet Gazetesi Yazarı

Bilindiği gibi Hakan, milletvekili seçilmeden önce yıllık 750 bin lira karşılığında TRT'de spor yorumculuğu yapıyordu. Milletvekili seçilince eleştiriler üzerine bu işi bırakmak zorunda kalmıştı. Şimdi ne değişti? Başka yorumcu mu kalmadı? Gibi sorular soruluyordu dün...  Yaygın kanı teklifin Lig TV'den değil bizzat Hakan Şükür’den geldiği yolunda... Bu durumda Lig TV'nin teklifi kabul etmemek gibi bir şansı yok... Şaban’ın arkası güçlü mü güçlü...

Haberin Devamı

Mustafa Mutlu - Vatan Gazetesi Yazarı

Hani; "Gülen Cemaati'ne dokunan yanar" diyoruz ya... Tersi de geçerli: Saygıda kusur etmeyen de doya doya yaşar! Bunun canlı örneği de Hakan Şükür’dür!

TWITTER'DA HAKAN ŞÜKÜR POLEMİĞİ

@vekilince: (CHP Yalova Milletvekili) Başbakan'ın özel izniyle bir AKP Milletvekilinin futbol yorumcusu olacağına ilşkin haberler okuyorum. 2004 yılında Ankara'da Ömer Seyfettin Lisesi'nde boş geçen Fizik derslerine hiçbir ücret talep etmeksizin girmek istedim. Meclis Başkanlığı izin vermedi.
@rmznkrnz: Vekil maaşları veto yedi, Hakan Şükür Maraton'a başladı! Ne yapsın, geçim derdi!
@BulentCalti: Hakan Şükür, baktı TBMM'de konuşamıyor şansını Lig TV'de denemeye karar verdi herhalde...
@alperocal: Hakan Şükür vekilken konuşamadıklarını yorumcu olarak mı konuşacak şimdi, anlamadım cidden ?
@Nihatdogan_ND: Türkiye nin bana göre gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu Hakan Şükür Lig TV'de maraton programına başlayacak hayırlı olsun yakışır.
@YusufKenan_: Sn. Hakan Şükür milletvekili olduğu için TRT'deki yorumcu görevini bırakmamış mıydı? Lig TV'ye başlaması ne anlama geliyor?
@zaytungnews: T.B.M.M. Başkan'ı Cemil Çiçek, hergün halı saha maçı ayarlayarak Meclis'in boş kalmasına neden olan Hakan Şükür'ü sert bir dille uyardı...
@BRSFLK: Hakan Şükür futbol yorumculuğuna geri dödü. Madem bu kadar meraklıydı, Meclis’te ne işi vardı. Asli işi vekillik olduğu halde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!