Hakan Şükür: O anı unutamam

Güncelleme Tarihi:

Hakan Şükür: O anı unutamam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

Topun havada süzüldüğünü gördüm. Arkaya doğru koştum. Bir kafayı vurduğumu hatırlıyorum, bir de topun içeride olduğunu...

Anestezi ile çıktı

G.Saray'a dördüncü tur için büyük avantaj sağlayan enfes golü kaydeden Hakan Şükür, ‘‘Golü attığım anı asla unutamam’’ dedi. Milli Takım'ın İrlanda ile oynadığı maç sonrası bileğinde ağrı olduğu için sahaya lokal anestezi ile çıktığını belirten Hükün Şükür, şöyle konuştu:

Hep mücadele ettim

‘‘Her an en az üç kişi ile mücadele ettim. Gol atacağımı hissediyordum. O anı unutamam. Emre, Ümit'e harika pas attı. Kale direğinin önündeydim. Top Ümit'e gelince arkaya doğru koştum. Topun havada süzüldüğünü gördüm. Bir kafayı vurduğumu hatırlıyorum, bir de topun içeride olduğunu.’’

Tarifsiz mutluluk

Golden sonra havalara uçtuğunu belirten Hakan sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Daha sonra hocam kenara çağırıp, devam edip etmeyeceğimi sordu. ‘Devam edeceğim' dedim. Tarifi olmayan bir mutluluk yaşadım. Herkes benden gol beklediği için gözler üzerimdeydi. Görevimi yaptığım için mutluyum.’’

Transfer sezon sonu

‘‘Tünelin sonunu göreceğiz’’ diyen Hakan, ‘‘Bütün takımlardan üstünüz’’ yorumunu yaparken, transferi konusunda da şunları söyledi: ‘‘Şu anda G.Saray'ın başarısı için uğraşıyorum. sezon bittikten sonra Avrupa'da G.Saray'dan daha büyük bir kulübe gidebilirim.’’ Ruşen GÜVEN

İTALYAN MEDYASI G.SARAY İLE GOLCÜSÜNÜ GÖKLERE ÇIKARDI

Bologna'nın işinin zor olduğunu hatırlatan basın, Milan'ın Şampiyonlar Ligi'nden G.Saray tarafından elenmesinin hiç de rastlantı olmadığını bir kez daha ısrarla vurguluyor.

Hakan Sükür’ün intikamı

ÇİZME'de bütün gazeteler ve görüntülü medya, Hakan Şükür'ün yine bir İtalyan takımına yine son dakikalarda attığı golle rakibinin ‘‘buz kesmesine’’ neden olduğunu belirtiyorlar. Bologna'nın rövanş için işinin zor olduğunu hatırlatan basın, Milan'ın Şampiyonlar Ligi'nden G.Saray tarafından elenmesinin hiç de rastlantı olmadığını vurguluyor.

La Gazetta Dello Sport:

‘‘Hakan'ın intikamı’’ Gazete, ‘‘Hakan, Bologna'ya buz kestirdi’’ başlığı ile yıldız futbolcunun İtalyanlara karşı intikamının devam ettiğini yansıtarak, ‘‘Türk golcü, Bologna'yı da cezalandırdı’’ dedi.

Stadio:

‘‘Hakan affetmedi’’ Maçı, ‘‘Bologna çok hata yaptı, Hakan ise affetmedi’’ başlığıyla veren gazete, futbol tanrılarının İtalyanlarlar'dan yana olmadığını ve zor bir rövanşın kendilerini beklediğini yazdı.

Tuttosport:

‘‘Korkunç Hakan’’ ‘‘Korkunç Hakan, Bologna'yı da cezalandırdı’’ başlığını kullanan gazete, İstanbul'da cehennem azabı yaşanacağını, Torino'nun eski oyuncusunun korku ile beklenen golünü Dall'Ara Stadı'nda da çaktığını yansıttı.

Erzen'in final iddiası

G.SARAY Genel Sekreteri Ateş Ünal Erzen, Bologna ile 1-1 berabere kalan sarı kırmızılı takımı överken, ‘‘Türkiye'nin üzerinde futbol oynuyoruz’’ dedi. Avrupai futbol oynadıklarını ve bunu dişli rakipleri dize getirerek gösterdiklerini belirten Erzen, ‘‘Eğer oyuncularımız aynı disiplin ve inanç ile oynamaya devam ederlerse, UEFA Kupası'nda final oynayarız’’ diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!