Hakan Nordik aslında Rüstem Batum’muş

Güncelleme Tarihi:

Hakan Nordik aslında Rüstem Batum’muş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 12:16

Kasım 2014’te raflarda yerini alan “Tek” kitabını Hakan Nordik takma isimli yazarının ismi açıklandı.

Haberin Devamı

Okurlar kitabı önyargısız değerlendirsinler diye gerçek adıyla değil, takma adla yayınlamayı seçen isimin yazar Rüstem Batum olduğu belirtildi.

Hakan Nordik aslında Rüstem Batum’muş


Doğan Kitap’tan çıkan "Tek" siyasi polisiye kitabın ve son yılların dünyası ve Türkiye’sini konu alıyor.

Yarı Amerikalı yarı Türk tecrübeli gazeteci DM (Deniz Max Brando), Türkiye’de görev yaptıktan sonra New York’ta öldürülen CIA ajanı Michael McBride’ın cinayet soruşturmasında New York polis teşkilatına yardımcı olurken, en yakın arkadaşı gazeteci James Fargo’nun İstanbul’da çok vahşi bir cinayete kurban gittiği haberini alır. McBride’ın hem ABD’deki bir Müslüman tarikatıyla hem de James Fargo’yla ilişkisi vardır.

DM arkadaşının katillerinin peşine düşmek için İstanbul’a geldiğinde, kendini, Türkiye’nin son otuz yılındaki pek çok cinayet, faili meçhul siyasi infaz, adam kaçırma, şantaj, yolsuzluk gibi sayısız suçun sorumlusu olan devasa bir örgütün peşinde bulur. DM, genç komiser Mahir Binal ve James’in sevgilisi Melisa Türkkan’ın da yardımıyla cinayeti aydınlatmaya çalışırken, bir taraftan da suç örgütüyle ilgisi olan kişiler tek tek ortadan kaybolmaktadır...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!