Hakan Durmuşoğlu : Güçlü Türkiye yolunda azimle çalışacağım

Güncelleme Tarihi:

Hakan Durmuşoğlu : Güçlü Türkiye yolunda azimle çalışacağım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 13:31

Hakan Durmuşoğlu : Güçlü Türkiye yolunda azimle çalışacağım

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Hakan Durmuşoğlu, “Doğduğum ve doyduğum şehre hizmet için göreve talibim” dedi.
AK Parti Gençlik Kollarında ve TÜGVA Samsun Temsilciliğinde yaptığı çalışmalar ile tanınan işadamı, İnşaat Mühendisi Hakan Durmuşoğlu, 24 Haziran seçimleri için aday aday olduğunu ve milletvekili seçilmesi halinde daha gelişmiş ve kalkınmış bir Samsun için çalışacağını söyledi.
2015 yılında Türkiye Gençlik Vakfı Samsun Kurucu İl Temsilcisi olarak atandığı görevinde yaptığı çalışmaları ile ve Tekkeköy ilçesinde Türkiye’nin ilk Gençlik Külliyesini tamamlamasıyla tanınan Durmuşoğlu, “ Ülkeme, doğduğum ve doyduğum Samsun’a daha fazla hizmet etmek için milletvekili aday adayı oldum. Baş koyduğumuz kutsal davamızda halkımıza daha büyük hizmetler için bende varım”  diye konuştu.
Gençliğinden bugüne AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin önüne koyduğu hedef ve vizyonlara ulaşması için çalıştığını anlatan Hakan Durmuşoğlu, “ Bundan böyle TBMM çatısı altında Sayın Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu büyük Türkiye hedeflerine ulaşması için canla başla çalışmak için göreve talip oldum” dedi.
17 yıllık AK parti iktidarında Türkiye’nin her anlamda büyük bir sıçrama gerçekleştirdiğini söyleyen Durmuşoğlu, “AK Parti politikaları ile bugün ülkemiz birçok ülkeyi geride bırakmış insanımızın yaşam standartlarını çok daha ileri seviyelere taşımıştır. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olan, 24 Haziran başkanlık ve milletvekili seçimi, ülkemizin devlet üniter yapısında kurumsallaşmaya ve evrensel anlamdaki küresel gücümüze ciddi manada bir direnç sağlayacaktır. Bende Samsun gençliğinin temsilcisi olarak, doğduğum ve doyduğum şehir olan memleketim Samsun’dan AK Parti milletvekilliği aday adayı oldum” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!