Hakan daha ne yapsın?

Güncelleme Tarihi:

Hakan daha ne yapsın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2016 10:44

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'ten sonra Dortmund'da rakibini farklı yendi. Emre Mor'un son bölümlerde forma giydiği maçta Dortmund L. Varşova'yı 6-0 ile geçti. Hakan Çalhanoğlu'nun gol attığı karşılaşmada Leverkusen CSKA Moskova ile 2-2 berabere kaldı.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR Ligi'nde gruptaki ilk maçlar Çarşamba akşamı oynanan dokuz karşılaşmayla tamamlandı. Almanya'nın dört takımla yer aldığı Devler Ligi'ndeki ilk maçlarda Panzerlerin temsilcileri iki galibiyet, bir yenilgi ve bir de beraberlik aldı. Bayern Münih'ten sonra Dortmund da rakibini farklı yendi. Polonya ekibi L. Varşova ile deplasmanda karşılaşan Sarı Siyahlar, maçı 6-0 galip bitirdi. Grubunda averajla liderlik koltuğuna oturdu. Milli futbolcu Emre Mor, yedek soyunduğu maçın son bölümlerinde oyuna girdi. Castro'nun attığı beşinci golün de hazırlanmasında genç futbolcunun büyük katkısı vardı. Dortmund'un gollerini Götze, Papastathopoulos, Bartra, Guerreiro, Castro ve Aubemayang attı.
HAKAN ATTI GOLÜNÜ AMA
E Grubu'nda mücadele eden Leverkusen ise sahasında CSKA Moskova ile sahasında oynadı. 9. dakikada Mehmedi ile 1-0 öne geçen Leverkusen, 15. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun golüyle farkı ikiye çıkardı. 36 ve 38. dakikalarda rakibinin iki golüne engel olamayan Alman ekibi, sahadan 2-2 berabere ayrıldı. Salı akşamı yoğun yağan yağmur nedeniyle ertelenen karşılaşmada İngiliz ekibi Manchester City Mönchengladbach'ı 4-0 yendi. İlkay Gündoğan'ın 81 dakika forma giydiği maçta Aguero attığı üç golle maçın yıldızı oldu. Diğer golü ise oyuna sonradan giren Iheanacho attı. Bayern Münih de ilk maçını hatırlanacağı gibi 5-0 kazanmıştı.

BAKMADAN GEÇME!