Hakan Çalhanoğlu'dan Barcelona ve Manchester United açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Hakan Çalhanoğludan Barcelona ve Manchester United açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2015 09:48

Bayer leverkusen'in deplasmanda Roma'ya 3-2 mağlup olduğu Şampiyonlar Ligi mücadelesi sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, 'Barcelona'nın teklifini reddettiği, Manchester United'ın teklifine sıcak baktığı' yönündeki iddiaları yalanlarken "Barcelona'dan teklif gelirse herkes sevinir. Bunu reddetmek çok zor olur" dedi.

Haberin Devamı

Hakan Çalhanoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda İtalyan ekibi AS Roma'ya 3-2 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.  

21 yaşındaki orta saha oyuncusu, Olimpiyat Stadı'ndan mağlup ayrılmalarını, "İlk yarı aslında iyi başladık. Kontratak fırsatlarını beklediler, önde kaliteli oyuncular var ve onlar da bu fırsatları iyi değerlendirdiler. 2 gol yedik ve sonra ikinci yarıya iyi başladık. Hemen golleri yakaladık, 2-2 olduk. Ama maalesef sonra penaltı yedik" şeklinde değerlendirdi.

Gruptaki şanslarına ilişkin de görüşlerini dile getiren Çalhanoğlu, "Hala inanıyoruz. Bate Borisov ve Barcelona var. Borisov'u deplasmanda yenmeliyiz. Barcelona'ya karşı da iyi oynamıştık orada. Evde de elimizden geleni yapmaya çalışacağız" yorumunda bulundu.

BARCELONA'YA YEŞİL IŞIK
Çalhanoğlu, İngiltere ve İspanya basınında yer alan, Barcelona'dan transfer teklifi aldığı ancak buna olumsuz cevap vererek Manchester United'ta oynamak istediğini beyan ettiği iddialarına ise şöyle karşılık verdi: "Yok, o yazılanlar yanlış. Ben öyle bir şey demedim. Barcelona'dan teklif gelirse herkes sevinir. Bunu reddetmek çok zor olur. O yüzden benim işim her şeye açık. Geri kalanını menajerim yapacak. Hem Barcelona hem de Manchester United, ikisi de büyük kulüpler. Yani o demeç çok yanlış. Ben öyle bir şey demedim."   


BAKMADAN GEÇME!