Hakan Çağlar Erürker’den AK Parti’ye Oy Vermek İçin 10 Sebep

Güncelleme Tarihi:

Hakan Çağlar Erürker’den AK Parti’ye Oy Vermek İçin 10 Sebep
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 10:23

HAKAN ÇAĞLAR ERÜRKER

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye neden oy verilmesi gerektiğini 10 maddeyle özetledi.
AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker; muhalefetin 7 Haziran seçimleri sonrasında TBMM’de gerçekleşmesini engellediği Milli Birliği; seçmenlerin 1 Kasım’da sandıkta gerçekleştireceğini ve AK Parti’yi tek başına iktidara getireceğini belirterek, AK Parti’ye oy vermek için 10 gerekçeyi sıralayan bir açıklama yaptı.
AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker, Ak Parti’ye oy vermenin nedenitlerini şöyle sıraladı: “Seçimlere üç gün kaldı. Söz Milletindir. Milletimizin kararı başımızın tacıdır. Aşağıda yer alan on husus bile; Muhalefetin 7 Haziran Seçimleri sonrasında TBMM’de gerçekleştirmediği Milli Birliği; Milletimizin 1 Kasım’da sandıkta gerçekleştirmesine ve AK Parti’ye ‘ilk günkü aşkla, tek başına yeniden iş başına’ demesine yetecektir. Gençlerimizin, Emeklilerimizin, Kadınlarımızın, Yaşlılarımızın, Engellilerimizin yarınlarından emin olması; meydanlarda bu kesimlere yönelik verilen vaatlerin geçmiş yıllarda olduğu gibi meydanda kalmaması, hayata geçirilmesi için AK Parti. AK Parti dışında tek başına iktidara gelme şansı ve talebi olan başka parti olmadığı; Türkiye’nin sorunlarının da ancak tek parti iktidarıyla çözülmesinin mümkün olduğu için AK Parti. Lafın değil icraatın, kaosun değil istikrarın Türkiye hakim olması; sözü senet olanın iş başına gelmesi için AK Parti. Kendi aralarında bile ‘geçinemeyen’ partilerin koalisyonla Milletin ‘geçim derdine’ çare olmayacağı açık olduğu için AK Parti. Pusuda bekleyen vesayet adaklarının, rantiyecilerin, faiz ve enflasyon lobilerinin, gayrı milli unsurların Ülkemizi 2002 yılından önce yaptıkları gibi tekrar yağmalamasına fırsat vermemek için AK Parti. Geçmiş 13 senelik kazanımların heder olmaması, Türkiye’nin yakaladığı gelişme ve kalkınmanın nihai ve sürdürülebilir bir aşamaya taşınması; kadim Medeniyetimizin 2023 - 2071 vizyonlarına taşınması için AK Parti. Kimsesizlerin kimsesiz kalmaması; Türkiye’nin mazlumun bendesi, Hak’kın yükselen sesi olmaya devam etmesi için AK Parti. Ülkemize herhangi bir grubun, lobinin, çıkar ve vesayet odağının değil; Milli İradenin hakim olması, Milletin Adamlarının iş başına gelmesi için AK Parti. Türkiye düşmanlarının, sırtını terör örgütlerine dayayanların, Milli birliğimize ve kardeşliğimize kast edenlerin, krize ve kaosa yatırım yapanların sevinmemesi; Ülkemizin kazanması için AK Parti.
Ülkemizde kalkınmanın, hizmetin adresi olduğu için; Milli birliğimizin, istikrarın, demokrasimizin, büyük ve güçlü Türkiye’nin tek teminatı olduğu için AK Parti”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!