Hagi'nin sakatlığı devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Haginin sakatlığı devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2001 00:00


Galatasaray'ın Rumen yıldızı Hagi'nin yarın oynanacak Bursaspor maçında da forma giyemeyeceği açıklandı.
Haberin Devamı

Geçtiğimiz Çarşamba günü Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynadığı nefesleri kesen maçta sakatlığı nediniyle oynayamayan Hagi'nin yarın akşam oynanacak Bursa maçında da takımdaki yerini alamayacağı açıklandı. Yıldız futbolcunun Çarşamba günü Deportivo ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında da oynama ihtimalinin zayıf olduğu öğrenildi.

Lucescu, önceki gün takımdan ayrı olarak çalışmalara başlayan Hagi ile özel bir görüşme yaparak sakatlığı hakkında bilgi aldı. Sol diz iç yan bağlarında ödem oluşan Hagi, ağrılarının devam ettiğini ve Bursaspor maçında oynamasının zor olduğunu söyledi.

Kulüp doktorlarına talimat veren Lucescu, Hagi'nin Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü oynayacakları Deportivo maçına yetiştirilmesini istedi.

Kulüp doktoru Serhan Kurtulmuş, yıldız oyuncunun sakatlığının tam geçmeden oynaması halinde daha büyük sorunlar yaşayacağını belirterek, "Biz, Hagi'yi ligde oynanacak olan Samsunspor maçı veya Deportivo ile oynanacak olan rövanş maçına hazırlıyoruz" dedi. Hagi'nin hafta başından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!