Haftanın Mutluluğu

Güncelleme Tarihi:

Haftanın Mutluluğu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2007 00:00

Ölmeden önce izleyin

Nuri Bilge Ceylan’ın "Uzak" filminin İngiltere’de yayımlanan The Guardian gazetesinin hazırladığı "Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken 1000 Film" listesine girmesi hepimizi sevindirdi. Peki "Uzak"ı ülkemizde ’ölmeden önce’ kaç kişinin izlediğini biliyor musunuz? Sadece ve sadece 65 bin 795 kişi. Fransa’da bile "Uzak"ı izleyenlerin sayısı 80 bini geçiyor.

.....İDDİASI.....

Öyle bir evlenme teklifi edeceğim ki

Tan Sağtürk: "Bergüzar’a hiç beklemediği bir anda evlilik teklifinde bulunabilirim. Hatta uyandığında kendini evlenmiş bile bulabilir. Kafamda herkesin yaptığı şekilde paraşütle atlayarak ya da suyun altında gerçekleşecek bir evlilik teklifi yok. Bergüzar’a öyle bir teklifte bulunacağım ki, bu ailelerimize de sürpriz olacak. Yeryüzünde hiç olmamış bir evlilik teklifi yapacağım..." (Bir insan durup dururken ’Yeryüzünde hiç olmamış bir evlenme teklifi yapacağım’ der mi? Tan’ın kesin bir bildiği var, eğer yoksa da bu demecinin sonuna kadar takipçisi olacağız haberi olsun. Asıl merak ettiğimiz ise Bergüzar’ın uyandığında kendini nasıl evlenmiş bulacağı...)

......GAFI.....

İyi ki atom bombası attılar

Fumio Kyuma: "ABD’nin Nagazaki ve Hiroşima’ya atom bombası atması kaçınılmazdı. Amerika bu saldırının Japonya’yı teslim olmaya zorlayacağını ve böylece Sovyetler Birliği’nin Japonya’ya savaş ilan etmesini önleyeceğini düşünmüş olmalı. ABD’ye kızgın değilim." (Japonya Savunma Bakanı Kyuma, ABD’yi en çok seven Japon vatandaşı olsa gerek. Kyuma’nın bu akıllara durgunluk veren gafı tabii ki, istifayı da beraberinde getirdi.)

..GİRİŞİMCİ RUHU..

Köfteci Hakan Şükür

Adapazarı’nın lezzet mekanlarından "Köfteci İsmail’in Yeri"nde gazetecilerin sorularını cevaplayan Hakan Şükür, "Yavuz kardeşimle şu anda plan proje aşamasındayız. Nasip olursa Türk lezzetini ve damak tadını Adapazarı’nın ünlü ıslama köftesiyle Atina’ya taşıyacağız..." dedi. (İşte bu... Biz de Hakan’dan böyle anlamlı bir proje bekliyorduk. Bu arada Köfteci Hakan Şükür, neden Atina’yı tercih etti acaba?)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!