Haftanın Futbolcusu

Haberin Devamı

Etliye sütlüye karıştı

Cangele büyük maçlarda pek ortaya çıkmaz, etliye sütlüye karışmazdı. Ama bu kez hem etliye karışıp bir penaltı yaptırdı hem de o penaltıyı gole çevirip kazanılan puanı getiren isim oldu. Oynadığı futbolla haftanın en etkili ismi oldu Arjantinli yıldız.

Haftanın Hatası

Petkovic’ten gol getiren ihlal

Sivasspor kalecisi Petkoviç’in Galatasaray karşısında önünde hiç kimse yokken 15 saniye topu tutarak kuralı ihlal etmesi ve sonrasında yenen gol haftanın hatasıydı. Bu hatayı Sivaspor Teknik Direktörü bile kabul edenler arasındaydı..

Haftanın Şoku

G.Saray maçına çıkmıyoruz

Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer’in Gaziantespor maçındaki ırkçı söylemleri öne sürerek bu haftaki Galatasaray maçına çıkmayacaklarını açıklaması.

Haftanın Kurtarışı

Haberin Devamı

Ferrari’den kritik dokunuş

Haftanın en krtik kurtarışında bana göre bir kaleciden çok bir savunma oyuncusunun imzası vardı. Beşiktaş-Ankragücü maçının son bölümlerinde Ferrari’nin Rüştü’yü geçip ağlara doğru gitmekte olan topu çıkarması maçın atmosferi açısından çok krtikti.

Haftanın Garipliği

Daum’dan ilginç değişiklik

Türkiye dışından birine anlatsanız kesin gülerler size.. Elinizde 3 tane Brezilyalı solbek var.. Siz Brezilya Milli Takımı’nın solbekini yedek bırakıp diğer ikisini oynatıyorsunuz. Onlardan eski dünya yıldızı dökülürken diğeri takımda ayakta kalan iki-üç oyuncudan biri oluyor. Siz ayakta kalanı çıkartıp diğerini ismi yüzünden sahada tutuyorsunuz. Sonuçta o da cismiyle yediği çalımı ismiyle gidermek isterken yaptığı faul sonucu oyunun akışını değiştiriyor.. Alın size bir Daum garipliği daha..

Haftanın Asisti

Topuğuyla attırdı

Barış Özbek’in oynaması için illa Galatasaray’ın derbi kaybetmesini beklemek gerekiyordu bilinmez. Ama Barış iki maçtır sarı kırmızılı takımın en etkili oyuncularından biri konumunda. Genç futbolcunun Nonda’ya verdiği topuk pası da haftanın en güzel asistiydi.

Haftanın Bonkörü

Fenerbahçe karşısında son 20 dakikada 6-7 gol fırsatından yararlanamayan Kayserispor tek puana razı oldu.

Haftanın Golü

İsmail’in golü Beşiktaş’a 3 puan taşıması açısından önemliydi. Ama daha da önemlisi genç futbolcunun yabancı futbolculara taş çıkartırcasına 36 metreden yaptığı gol denemesinin başarıyla sonuçlanması ve ligdeki ilk golünü atmış olmasıydı. Gördüğüm kadarıyla Burak Yılmaz’ın kafa golü de çok güzeldi.

Yazarın Tüm Yazıları