Haftanın balıkları

Anne-çocuk çok ama çok önemli bir sektör haline geldi. Kıyafetler, kozmetik ürünleri, oyuncaklar, çocuklara yönelik özel merkezler, sosyal sorumluluk kampanyaları derken her gün yüzlerce şeyden haberdar oluyorum. İşte bu haftanın ağıma takılan balıkları

Haberin Devamı

KORUNCUKLAR İÇİN YENİ YIL KERMESİ

1979’da gönüllüler tarafından kurulan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (TKMCV) Koruncuk, her çocuğun şefkat, sevgi ve anlayış görme, yeterli beslenme ve sağlıklı bir ortamda yaşama, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanma, çağdaş bir eğitim alma ve yeteneklerini geliştirme hakkı olduğuna inanıyor. Ailesi olmayan veya terk edilen, ihmal veya istismara uğramış, kötü alışkanlıklara karşı savunmasız, varlığı tehdit altında korunmaya muhtaç çocukları okul öncesi yaştan geleceğe hazırlayıp topluma kazandırıyorlar. Her sene bu çocuklar yararına bir ‘Koruncuk Yeni Yıl Kermesi’ düzenliyorlar.
Bu sene 19 Aralık 11.00-19.00’da Swissotel Neuchatel Salonu’nda. Katılımcılarsa; Pilates with Gerda, Kısmet by Milka, Kart-10-all about paper, TestAs Sanat, Fritolay, Glass Art Design, Mersi Tekstil, Acıbadem Hastaneleri, Kaftan Jewellery, Yastik by Rıfat Özbek, Sırr, Atölye 26, Atelier 55, Evren Kayar, Lin Jewellery, Kısmet by Milka, OYE Swimwear, Batya Kebudi, Mystwind, The Life Co...

Haberin Devamı

ONLINE YILBAÅžI HEDÄ°YESÄ°

Çocuklarına yeni yıl hediyesi almak isteyen anne ve babalar arasındaki en yeni trend limangokids.com! Hamileler, 0-13 yaş arası bebek ve çocuklar için her şeyi bulabileceğiniz özel alışveriş platformu limangoKIDS, yüzde 90’a varan indirim sunuyor.

YENÄ° BÄ°BERONUMUZ MAMAJOO

17 yıldır önemli biberon markalarını Türkiye’ye getiren Grup Baby Genel Müdürü Ayla Müstecaplıoğlu, deneyimlerini ve tecrübelerini kullanarak Türkiye’nin BPA içermeyen ilk PES Biberon markası Mamajoo’yu yarattı. BPA içermemesi ve Pes olması; biberonun hiçbir şekilde bebeğinizin sağlığını tehdit etmiyor, gaz yapmıyor, 360 derecelik yüksek ısıya bile dayanıyor olması demek. Bebeklerin kolay kavrayabilmesi için tasarlanmış ergonomik yapısı, anne memesine benzer biberon emzikleriyle yakın zamanda her bebekli evde baş köşeye oturacağa benziyor. Mamajoo ismi Grup Baby’nin reklam ajansı tarafından bulunmuş. Hem İngilizce de anne anlamında kullanılan mama kelimesine hem de bildiğimiz anlamda mamaya yakın olduğu için çok beğenilmiş.

Haberin Devamı

ROCKER ÇOCUKLAR İÇİN

Rüzgar için aradığım gibi bir deri mont bulamıyordum. Gerçek derilerin modelini çok klasik buluyorum, trendy olanlarda da gerçek deri olmama problemiyle karşılaşıyorum. Meğer Matraş üşenmemiş, çocuklara yönelik bir deri koleksiyonu piyasaya çıkarmış. Koleksiyonda ayakkabılar, motorcu ceketler, pilot montlar ve spor ceketler bulunuyor. Üstelik kızlar için de var. 2-12 yaş arasındaki çocuklar için hazırlanan Matraş Kids Koleksiyonu, şu anda sadece İstanbul’da Abdi İpekçi, Akmerkez, Galleria, Palladium, İstinyePark; İzmir’de Alsancak, Agora; Ankara’da Tunalı Hilmi ve Antalya’da Depo mağazalarında.

YIKANABÄ°LÄ°R BEBEK BEZÄ°

Hollywood yıldızlarının da tercih ettiği ‘Yeni Nesil Yıkanabilir Bebek Bezleri’, BabyNEO Türkiye’ye geldi nihayet. Tamamı Türkiye’de üretilen BabyNEO yıkanabilir bebek bezinin iç ve dış yüzeyi, doğal ve ekolojik mikrofiberden üretiliyor ve bebeğinizin cildinde pişik ve tahrişin oluşmasını engelliyor. Kullan-at bezlere göre daha ekonomik ve sağlıklı bulunan yıkanabilir yeni nesil bezlerin, bebeklere doğumundan itibaren en iyi korumayı ve maksimum rahatlığı sağladığı söyleniyor.

Haberin Devamı

EN TRENDY ETEK BU

EteÄŸi disko topu gibi yanan bir kız çocuÄŸu görürseniz sakın ha paniÄŸe kapılmayın. Bu etekleri ArmaÄŸan Oyuncak yılbaşına özel hazırlamış. Çocuklarımızın saÄŸlığı düşünülerek çocuk saÄŸlığına tamamen uygun olarak hazırlanmış etekler led ışıklarla bezeli ve pille çalışıyor...Âwww.armaganoyuncak.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları