Hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmirde hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 09:20

Mart ayının başlarında olduğumuz şu günlerde sıcaklıkların artması beklenirken, hafta başından itibaren yağışlı havanın etkisini gösterdiği yurtta hafta sonu hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Peki, hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? Sıcaklıklar ne zaman artacak? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uzun vadeli hava durumu tahminine göre yağışlı hava ilerleyen günlerde de etkisini gösterecek. Ancak MGM resmi web sitesinde yayınlanan verilere göre yağışlı havanın Cumartesi gününden sonra yurdu terk etmesi bekleniyor. Pazar gününden itibaren ise tüm yurtta hava sıcaklıklarında artış olacağı gibi, güneşli hava hakim oluyor. İşte hafta sonu İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu;

İSTANBUL’DA HAFTA SONU BULUTLU VE YAĞIŞLI GEÇECEK

Güne sağanak yağışla uyanan İstanbul’da bugün en düşük sıcaklık 10 derece, en yüksek sıcaklık ise 15 derece olacak. Yağışın bugün de etkisini devam ettireceği İstanbul’da Cumartesi günü de yağış beklenmekte.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre Cumartesi günü İstanbul’da en düşük sıcaklık 9 derece, en yüksek sıcaklık ise 14 derece olacak. Cumartesi günü yağışın devam edeceği İstanbul’da Pazar günü ise parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. MGM tarafından verilen rakamlara göre Pazar günü İstanbul’da en düşük sıcaklık 9 derece, en yüksek sıcaklık ise 16 derece olacak.

Haberin Devamı

Hafta sonunun ardından sıcaklıkların yükseleceği İstanbul’da hafta başından itibaren güneşli havanın etkili olacağı ön görülüyor.

ANKARA’DA SICAKLIKLAR YÜKSELİYOR

Hafta başından itibaren yağışlı bir havanın etkisine giren Ankara’da sağanak yağış bugün de etkisini sürdürecek. En yüksek sıcaklığın 11, en düşük sıcaklığın ise 6 derece olacağı Ankara’da yarın da sağanak yağışlı bir güne uyanacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre Cumartesi günü Ankara’da en düşük sıcaklık 5 derece, en yüksek sıcaklık ise 10 derece olacak. Yağışın Cumartesi günü de devam edeceği Ankara’da Pazar günü az bulutlu bir hava hakim olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü rakamlarına göre Pazar günü Ankara’da en düşük sıcaklık 2 derece, en yüksek sıcaklık ise 13 derece olacak.

Hafta başından itibaren sıcaklıkların 15 derecenin üzerine çıkacağı Ankara’da yağış beklenmiyor.

İZMİR’DE HAFTA SONU HAVA DURUMU

Haberin Devamı

İzmir’de bugün şehir kuvvetli sağanak yağışlı bir havaya uyandı. Gün içinde en düşük sıcaklık 13 derece, en yüksek sıcaklık ise 18 derece olarak belirlenirken, yağışlı havanın yarın da devam edeceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminine göre Cumartesi günü İzmir’de en düşük sıcaklık 10 derece, en yüksek sıcaklık ise 17 derece olacak. Pazar günü az bulutlu bir havanın hakim olacağı İzmir’de en düşük sıcaklığın 9 derece, en yüksek sıcaklığın ise 18 derece olması bekleniyor. Pazar gününden itibaren artan hava sıcaklıklarının ise hafta başında 20 dereceyi bulması beklenirken, yağış ihtimali bulunmuyor.

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN.

BAKMADAN GEÇME!