Hafta sonları evde

Beşiktaş Spor Kulübü’nün Başkanı Fikret Orman, boşandığı eşi Sedef Orman’la arayı düzeltiyor. Başkan, hafta sonlarını Sedef Orman’la çocuklarının yaşadığı evde geçiriyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, geçen yaz tekne kaçamağında genç bir kızla objektife yakalanmış, eşi Sedef Orman’la boşanmak zorunda kalmıştı. Çift, şimdilerde aşk tazelemeye başladı. İlk olarak Günay restoranda baş başa görülen, geçen hafta da bir alışveriş merkezinde el ele görüntülenen çift cephesinden yeni bir haber geldi. Öğrendiğime göre, Fikret Orman hafta sonlarını eski eşi ve çocuklarının yaşadığı evde geçirmeye başlamış.

En iyi yeni restoran

Levent-Rıza-Bülent Büyükuğur kardeşler ile Berk Ekşioğlu’nun sahibi olduğu İstanbul Doors, İstinyePark Beymen’in içinde Gigi adını verdikleri bir Fransız bar-brasserie açmıştı. Gigi, ilk yılında “Time Out İstanbul/Efes Pilsen Yeme-İçme Ödülleri”nde birinci oldu.

Öpücüklü kutlama

Celal Çapa’nın kendisi gibi işletmeci olan oğlu Emre Çapa, 29. yaş gününü Beyoğlu’ndaki Münferit’te kutladı. Ceylan Çapa, abisi Emre Çapa’nın doğum gününe sevgilisi Burak Özçivit’le katılırken, Emre Çapa’yı ilk kutlayan doktor nişanlısı Zara Taş oldu.

Haberin Devamı

Türkçe müzik

Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un sahibi olduğu Levent’teki Edition Otel’in bünyesinde hizmet veren Billionaire Club, farklı eğlencelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu akşam tüm zamanların en iyi Türkçe şarkılarının çalacağı ‘Yüzde Yüz Türkçe’ gecesinde DJ Akşit Ersoy, performans sergileyecek.

Güzellik partisi

Osman-Meral Yazıcı’nın kızları Nazlı Yazıcı, kozmetik markası Bliss’in Türkiye tanıtım elçisi oldu. Nazlı Yazıcı, Kozmoklinik adlı şirketin Türkiye’ye getirdiği marka için, evinde ‘Güzellik Partisi’ verdi. Aynı zamanda Cordon Bleu Aşçılık Okulu mezunu olan Yazıcı’nın elleriyle yaptığı ve Bliss markasının rengini yansıtan mavi cupcakeler ve şampanyalar eşliğinde gerçekleşen Güzellik Partisi’nde aralarında İdil Fırat, Evelize Kosif, Irmak Köseoğlu’nun da olduğu isimler katıldı.

Tasarım ödülleri

Elle Decoration Dergisi’nin yayınlandığı 26 ülkede düzenlenen ve dergi editörlerinin seçimleriyle belirlenen Uluslararası EDIDA Tasarım Yarışması’nın 2012 TÜRKİYE kategori birincileri belli oldu. Soyak Soho sponsorluğunda Frankie’de yapılan ödül töreninde Elle Decoration 2012 Yılın Tasarımcısı ödülü dünyaca ünlü birçok marka için tasarımlar yapan Defne Koz’un oldu. Türkiye’nin dekorasyon, tasarım ve stil dünyasının önde gelen isimlerinin bir araya geldiği tören DJ Kamer Genç’in müzik performansıyla renklendi.

Yazarın Tüm Yazıları