Hadise'nin paylaştığı fotoğraf binlerce beğeni aldı!

Güncelleme Tarihi:

Hadisenin paylaştığı fotoğraf binlerce beğeni aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 16:14

O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan Hadise dün spor yaparken bir fotoğrafını çekerek sosyal mesaj içerikli bir mesaj ile paylaştı. Instagram hesabında paylaştığı o fotoğraf büyük olay oldu. Fotoğrafa Hadise’nin hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. İşte; Hadise'nin Instagram'da paylaştığı o fotoğraf...

Haberin Devamı

O Ses Türkiye jürisi şarkıcı Hadise, spor yaparken çektiği spor kıyafetli fotoğrafında hayranlarına hitaben: “Kızlar kendinizi kimseye ezdirmeyin!” notunu paylaştı.

Hadise hayranları bu fotoğrafın altına binlerce yorum yaptı. Olay fotoğrafa, 69 binin üzerinde beğeni, 1.500’ ün üzerinde yorum yapıldı.

Hadisenin paylaştığı fotoğraf binlerce beğeni aldı

Hadise Kimdir?

Türk asıllı olan Hadise, Belçika’ da Sivaslı bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. 22 Ekim 1985 yılında dünyaya geldi. 2003 yılında “Idool 2003” simli yarışma programına katıldı. Birinci olamamasına rağmen, albüm teklifi alarak hazırlıklara başladı. İlk albümü olan “Sweat” ile tanınan şarkıcı kısa sürede büyük bir ün kazandı. Şu an, Türkiye’ nin severek izlenen ses yarışması programı O Ses Türkiye’ de jüri üyeliği yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!