'Hadi İnşallah' filminin galası İzmir'de

Güncelleme Tarihi:

Hadi İnşallah filminin galası İzmirde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2014 01:21

BAŞROLLERİNİ Murat Boz ve Büşra Pekin'in paylaştığı, 28 Kasım'da vizyona girecek olan "Hadi İnşallah" filminin galası 27 Kasım Perşembe günü, İzmir'deki Agora Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Yazdığı blog ile internet fenomeni olan Pucca'nın dizüstü edebiyatı kapsamında yayınladığı kitaplarından esinlenilerek beyaz perdeye aktarılan, "Hadi İnşallah" filminin galası İzmir Agora Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşecek. Ali Taner Baltacı yönetmenliğinde hayata geçen komedi filmi sinemaseverler tarafından uzun zamandır merakla beklenirken, İlk kez beyaz perdede yer alan Boz'a filmde BKM'nin tecrübeli oyuncularından Büşra Pekin eşlik ediyor.

İzleyenleri kahkahaya boğması beklenen film 28 Kasım'da vizyona girmeden önce ilk gösterimi Agora Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çekimleri İzmir'de gerçekleşen Hadi İnşallah filminin başrol oyuncuları Murat Boz, Büşra Pekin, Müjde Uzmen ve Şinasi Yurtsever'in de yer aldığı 12 kişilik film ekibi 27 Kasım Perşembe günü saat 19.00'da Agora Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşecek olan kokteyle katıldıktan sonra saat 20.00'de filmin ilk gösterimini Agora Alışveriş Merkezi yönetimi ve İzmirliler ile izleyecek.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan; çekimleri İzmir'de gerçekleşen "Hadi İnşallah" filminin galası için Agora'yı tercih ettiklerinden dolayı, film yapımcısı ve yönetmenine teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!