HADAK yeni sezona madalya ile başladı

Güncelleme Tarihi:

HADAK yeni sezona madalya ile başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2018 08:36

HADAK yeni sezona madalya ile başladı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - HACILAR Arama Kurtarma Havacılık Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) Kayak takımı sporcuları yeni sezona madalyayla başladı. Sporcuları kabul ederek tebrik eden Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen , önümüzdeki dönemde de her branşta birincilik hedeflediklerini ifade etti.

Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen,  HADAK Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Duran, Antrenörler Mehmethan Özkan ve Kevser Özkan ile geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İl Birinciliği yarışlarında madalya kazanan kayak takımı sporcularını kabul etti.

 Hacılar  kaymakamı Haluk Sezen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kayak İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kayak İl Birinciliği yarışlarına katılan  HADAK'lı sporcuların 9 madalya kazandıklarını söyledi. Sezen '' Sporcularımızdan Şakir Gelgi U18 kategorisinde birinci, Sıla Evci U14 kategorisinde ikinci, Sueda Sulatan Evci U12 kategorisinde üçüncü, Ali Çavuş U8-10 kategorisinde birinci, Hatice Ateş U8-10 kategorisinde ikinci olarak toplam 9 madalyayla sezona başarılı bir başlangıç yaptılar. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!