Hacizli jeep’in yerine Chrysler

Geçtiğimiz haftalarda jeep’ine haciz geldiği haberleriyle gündeme gelen Nurettin Hasman, özel plakalı Chrysler 300C model bir otomobil alıp İstanbul caddelerinde gövde gösterisi yapmaya başladı.

Önceki akşam genç sevgilisi Eda Taşpınar’la Anjelique’e giden Nurettin Hasman, çıkışta ise hayli gergin görünüyordu. Flaşların patlamasıyla birlikte gazetecilere ‘Niye çekiyorsunuz bizi? Sizi mahkemelerde süründürürüm. Hapis yatarsınız hapis... Çekmeyin’ diye çıkıştı. Ardından da plakasında sevgilisinin ve kendi isminin başharfleri bulunan yeni otomobiline binerek hızla oradan uzaklaştı.

Ebru göz hapsinde

Önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan dünyaca ünlü dansçı Joaquin Cortes’i izleme gelenler arasında Ebru Akel ile sevgilisi Can Ateş de vardı. Onların hemen önündeki sırada ise Yılmaz Erdoğan oturuyordu. Adları bir zamanlar aşk dedikodularına karışan Akel ve Erdoğan, gösteri öncesi derin bir sohbete daldı. İkilinin bu samimi sohbetini Akel’in sevgilisi Can Ateş’in sessizce izlemesi dikkat çekti.
Yazarın Tüm Yazıları