Hacısalihoğlu: Trabzon’un sosyal yaşam ve eğlence konulu yatırımlara ihtiyacı var

Güncelleme Tarihi:

Hacısalihoğlu: Trabzon’un sosyal yaşam ve eğlence konulu yatırımlara ihtiyacı var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 12:08

Hacısalihoğlu: Trabzon’un sosyal yaşam ve eğlence konulu yatırımlara ihtiyacı var

Haberin Devamı

TRABZON(DHA) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, turistlerin Trabzon’da daha fazla kalmasını sağlayıcı yatırımlara ağırlık verilmesi gerektiğine dikkat çekti, “Turistlerin sosyal yaşam ve eğlence konularındaki talepleri çok fazla. Bu konuda yatırımlar yapılması gerekiyor” dedi.

Turizm sezonu öncesinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası olarak tanıtım faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Başkan Hacısalihoğlu, kentin Nevruz döneminde İranlı turistlerin ağırlıkta olduğu misafirleri ağırladığını belirterek, “Nevruz tatili çok hareketle geçti. Özellikle İran’dan gelen turistler büyük bir turizm hareketi yarattı. Alışverişte Trabzon'un imkânları oldukça iyi. Ama bize gelen talepler doğrultusunda sosyal yaşam ve eğlence yönündeki talepler de çok fazla. Sadece İranlılar değil, Körfez ülkelerinden gelen turistlerin de talepleri bu doğrultuda” diye konuştu. Hacısalihoğlu şunları söyledi:

“İşadamlarımızın bundan sonra sosyal yaşam ve eğlence ile ilgili sektörlere yatırım yapmalarını bekliyoruz. Turistin daha fazla şehrimizde kalması, daha fazla para bırakacağı anlama gelir. Bu nedenle işadamlarımızı bu yönde yatırıma davet ediyoruz. Böylece turistler Trabzon’da tarihi ve doğal güzellikleri ziyaret edecek, hem alışveriş yapacak, hem de eğlenebilecek. Amacımız turistlerin Trabzon’da daha fazla kalmasını sağlamak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!