Hacim e-ticaret ile artırılacak

Güncelleme Tarihi:

Hacim e-ticaret ile artırılacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 16:58

Ankara Kalkınma Ajansı(AKA), Ankara Bölge Planı öncelikleri doğrultusunda Ankara’nın ticaret hacminin artırılması, Ankara’daki kurum ve kuruluşların e-ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi hedefiyle e-ticaret eğitimleri düzenliyor.

Haberin Devamı

Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki grup için düzenlenecek eğitimler 6-24 şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Eğitim programı kapsamında dijital ticarete giriş, e-ticarette strateji ve iş planı, dijital hukuk ve gelecek eğilimleri gibi konular teorik ve uygulamalı olarak işlenecek.

SAYININ ARTMASINI BEKLİYORUZ

AKA tarafından daha önce de düzenlenen eğitimlere, Ankara’da faaliyet gösteren işletme sahipleri, çeşitli firmaların pazarlama sorumluları, e-ticaret alanında iş kurmak isteyen girişimciler ve ürünlerini internet üzerinden satmak isteyen kooperatif ortaklarının katılması bekleniyor. AKA Genel Sekreteri Arif Şayık, “Firmalarımızın küresel ölçekte rekabet edebilmeleri için e-ticaret kavramını, e-ticaretin usul ve yöntemlerini en iyi şekilde bilmeleri ve uygulamaları gerekmektedir. Bu eğitimler sonrasında, e-ticaret yoluyla ürünlerini satışa sunan girişimcilerin sayısının artmasını bekliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!