Hacettepe’de yeni dönem

Güncelleme Tarihi:

Hacettepe’de yeni dönem
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 16:26

Mor-beyazlı ekibin olağanüstü kongresinde yeni yönetim belirlenirken, başkanlığa Arif Ölmez seçildi.

Haberin Devamı

Hacettepe Spor Kulübü’nün olağanüstü kongresini Beştepe Tesisleri’nde yapılırken, yeni yönetim belirlendi ve başkanlığa Arif Ölmez seçildi. Divan Başkanlığını Niyazi Akdaş’ın yaptığı kongrede, önceki yönetimin faaliyetleri ibra edilirken, kongrede tek aday olarak seçime giren Arif Ölmez başkan seçildi. Arif Ölmez, seçimin ardından yaptığı konuşmada, Hacettepe’nin görev ve misyonunun farkında olduklarını belirtip, “Bunun bilincinde hareket edeceğiz. Altyapıdan yetiştirdiğimiz oyuncularla, Türk futboluna katkı vermeye devam etmek istiyoruz” dedi.

İDDİALI BİR KULÜP OLACAĞIZ

Bir bayrak değişiminin yaşandığını vurgulayan Ölmez, şöyle konuştu: “Bizden önce görev alan Arda Çakmak nezdinde, yönetim kurulu arkadaşlarımıza, yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Hacettepe, Ankara’nın köklü bir kulübüdür. Başkentimizi, hem futbolcu yetiştirerek hem de şehir hayatını renklendirerek en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İsimdaşımız, hemşehrimiz olan üniversite, nasıl topluma yeni tıp insanları, bürokratlar yetiştiriyorsa; biz de Türk futbolunun önde gelen eğitim kurumlarından biri olacağız. Zannedilmesin ki hedefimiz olmayacak. İyi futbol oynamak kadar, iddialı olmak da futbolda bir eğitim prensibidir. Her zaman daha başarılı olmak birinci hedefimiz olacak. Umuyorum ki bu bayrak değişimi hepimiz için hayırlı olur.”
Yeni seçilen yönetim kurulunda görevler şöyle dağıtıldı. Arif Ölmez (Başkan), Mehmet Emin Gür (2. Başkan), Nedim Yıldırım (Asbaşkan), Aykut Akalın (Asbaşkan), Merdan Hürmeydan (Asbaşkan), Kadir Hatipoğlu (Asbaşkan), Ergun Maraşlı (Genel Sekreter), Hakan Kaynar (Medyadan sorumlu üye), Hıfzı Kuruşa (Sayman), Sinan Gürsoy, Şahin Kartal, Bülent Üstündağ, Erol Yenidemirci, Hikmet Eke, İsmail Özkan (Üye)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!