Hacamat yapan ruhsatsız işyerleri mühürlendi

Güncelleme Tarihi:

Hacamat yapan ruhsatsız işyerleri mühürlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2017 13:24

Hacamat yapan ruhsatsız işyerleri mühürlendi

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yaptığı denetimlerde kupa ve sülük tedavisiyle hacamat yaptığı belirlenen işyerlerini denetledi. Ruhsatı olmayan işyerlerini ise mühürleyerek kapattı.

Pamukkale Belediyesi, son dönemde yaygınlaşan kupa tedavisi, sülük tedavisi ve hacamat ile ilgili ruhsatsız açılan işyerlerine yönelik denetim yaptı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ruhsatı olmadığını tespit ettiği sülük ve kupa tedavisi yaptığı belirlediği 2 ayrı işyerini Sağlık Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yaptığı denetimde mühürleyerek kapattı.

Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, zabıta ekiplerinin denetimlerinde sağlık konusunda ruhsatsız çalışmalar yapan işyerlerinin belirlendiğini ifade ederek, "Son zamanlarda hacamat, sülük ve kupa tedavisi yapan ruhsatsız işyerleri türedi. Bunlar halkın sağlığına zarar verebilecek türde uygun olmayan ve ruhsatsız olarak çalışıyorlar. Halkımızın sağlığı bizim için önemli. Bu nedenle ekiplerimiz denetimlerde uygunsuz olan bu yerleri tespit ederek İl Sağlık Müdürlüğü'nden ruhsatı yoksa mühürlüyor" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!