Bugün neler oldu?

Zorlu Holding

Güncelleme Tarihi:

Zorlu Holding haberleri sayfasında Zorlu Holding hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 3633 Zorlu Holding haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Zorlu Holding Türkiye'deki en büyük şirketlerden biri Holding, Mehmet Zorlu tarafından kurulmuştur. Günümüzde Ahmet Nazif Zorlu ve Zeki Zorlu tarafından eşbaşkanlık sistemi ile yönetilmektedir. Şirket; tekstil, enerji, beyaz eşya, elektronik ve finans sektörleri başta olmak üzere çeşitli alanlarda faaliyet göstermektedir.

Üretim, ihracat, istihdam rakamlarının büyüklüğü ve dünya pazarlarındaki rekabet gücüyle Türkiye ekonomisinde çok önemli bir yere sahip olan Zorlu Holding’in başarı öyküsünün temelleri, 1950’li yılların başında Denizli Babadağ’da atılmıştır. 2000’li yıllarda, Türkiye’nin en büyük kuruluşları arasına adını yazdırmayı başaran Zorlu Holding’in faaliyetleri tekstilden gayrimenkule, elektronikten enerjiye kadar geniş bir alana yayılmaktadır.

Zorlu Holding haberleri

DAHA FAZLA #ZORLU HOLDİNG HABERLERİ

Zorlu Holding’a ait tüm site haberleri