Bugün neler oldu?

Work and Travel

Güncelleme Tarihi:

Work and Travel haberleri sayfasında Work and Travel hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 230 Work and Travel haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Work and Travel, WAT ya da Work and Travel in USA, Amerika Birleşik Devletleri'nin kültürler arasında yakınlaşma sağlamak ve sezonluk olarak artan düşük/orta vasıflı çalışan ihtiyacını karşılamaya yardımcı olmak amacıyla 1961'den bu yana ABD Dışişleri Bakanlığı'na bağlı "Bureau of Educational and Cultural Affairs" aracılığıyla sürdürdüğü 'Değişim Ziyaretçisi' uygulamalarından Work/Travel programının, programı yürüten sponsor kuruluşlarca kullandıkları markaları, aynı zamanda programın bilinen adlarıdır.

Program, dâhil olan ülkelerdeki -buna Türkiye 90'ların başından bu yana dahildir- üniversite öğrencilerinin, yaz aylarında ABD'de geçici işlerde çalışarak yaşamlarını sürdürmelerine ve bu sürede ABD'yi gezip tanıyarak İngilizce'lerini geliştirmelerine olanak sağlamaktadır. Program, ABD'li işverenlerin vasıfsız ya da düşük vasıflı işlerde, sadece yoğun sezonda çalışacak işçi bulması için de en uygun yöntem sayılmaktadır.

Work and Travel haberleri

DAHA FAZLA #WORK AND TRAVEL HABERLERİ

Work and Travel’a ait tüm site haberleri