Güzelce kızarmış, sıcacık bir dilim ekmeğin üzerine güzel bir tereyağı sürüp yemeyi kim sevmez? Eğer bunu sık yapan biriyseniz, buzdolabında donmuş tereyağını bıçakla alıp ekmeğin üzerine yaymanın ne kadar sinir bozucu bir iş olduğunu da bilirsiniz. Yağ yayılmamakta direnir, siz bıçağı bastırdıkça ekmek parçalanmaya başlar. Sonuçta kahvaltı keyfine veda edersiniz.
#Tereyağı Nasıl SaklanmalıHürriyet Bursa yazarı Eren Aka’nın, kentin önde gelen firmalarının temsilcileriyle ramazan sohbeti sürüyor. Söyleşi dizimizin bugünkü konukları ise Teksüt Yönetim Kurulu Üyesi Arda Aksaray ve Teksüt Kalite Müdürü Orhan Kaplan. Aksaray ve Kaplan’la Ramazan Sohbeti’ni keyifle okumanız dileğiyle...
#Bursa