Bugün neler oldu?

Sergen Yalçın

Güncelleme Tarihi:

Sergen Yalçın haberleri sayfasında Sergen Yalçın hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 6881 Sergen Yalçın haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Ali Rıza Sergen Yalçın, 5 Ekim 1972, İstanbul doğumlu, Türk teknik direktör, futbol yorumcusu ve eski millî futbolcudur. Türkiye'de dört büyüklerin formalarını giymiş iki futbolcudan ilkidir.
Sergen Yalçın, futbola Beşiktaş'ın altyapısında başladı. Burada Serpil Hamdi Tüzün'ün Türk futboluna kazandırdığı isimlerden biri oldu. 1989'da Türkiye Genç Takımlar Şampiyonluğu'nu kazanan kadroda yer aldı. Gordon Milne döneminde Beşiktaş A Takımı’na yükseldi. 1991'in başında A takım ile idmanlara çıkmaya başladı. Sarıyer ile oynanan bir hazırlık maçında bir golü ve bir asisti ile adını duyurdu. 1990-91 sezonunun ikinci yarısında zaman zaman 16 kişilik kadroya girse de maçlara çıkmadı. Aynı sezon Beşiktaş PAF takımı İstanbul şampiyonluğunu da kazanırken, Sergen de golleriyle takıma destek oldu.

Sergen Yalçın haberleri

DAHA FAZLA #SERGEN YALÇIN HABERLERİ

Sergen Yalçın’a ait tüm site haberleri