Bugün neler oldu?

Quaresma

Güncelleme Tarihi:

Quaresma haberleri sayfasında Quaresma hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 6065 Quaresma haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Ricardo Andrade Quaresma Bernardo 26 Eylül 1983, Lizbon doğumludur, sol açık mevkinde forma giyen Portekizli millî futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta ve Portekiz Millî Takımı'nda forma giymektedir.

Dört yaşında futbol oynamaya başlayan Portekizli, on yaşında Sporting Lizbon altyapısına girdi. Yeteneğiyle bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Quaresma, 17 yaşında Porto ile oynanan lig maçında ilk kez A takım formasıyla sahaya çıktı. O dönem Sporting Lizbon’u çalıştıran Laszlo Boloni tarafından sürekli oynatılan Quaresma, C. Ronaldo'yu yedek bırakarak adından daha da fazla söz ettirmeye başladı.

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, Manchester United Menajeri Alex Ferguson'ın listesinde, Cristiano Ronaldo'dan önce Quaresma yer alıyordu. Sporting Lizbon'un 2003 yılında Manchester United'la oynadığı hazırlık maçı ise Quaresma için dönüm noktası oldu. Bu maçta üstün bir performans sergileyen C. Ronaldo, Ferguson'ın dikkatini çekmeyi başardı ve İngiltere bileti almaya hak kazandı.

Quaresma haberleri

DAHA FAZLA #QUARESMA HABERLERİ

Quaresma’a ait tüm site haberleri