Bugün neler oldu?

Onur Kıvrak

Güncelleme Tarihi:

Onur Kıvrak haberleri sayfasında Onur Kıvrak hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 1354 Onur Kıvrak haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Onur Recep Kıvrak, 6 Aralık 1988, Alaşehir doğumlu Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giyen Türk millî kaleci. 2011 ve 2013 senelerinde Futbol Plus Dergisi Yılın Futbol Oscarları kapsamında yılın kalecisi, 2010 senesinde ise yılın genç yeteneği seçilmiştir.

Futbola 1996'da İzmir'in amatör takımlarından Yeşilova'da başlayan Onur, 2004 yılında Karşıyaka'da profesyonelliğe geçti. 2008 yılının Ocak ayında ise Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor'a transfer oldu. Bordo mavili takımdaki ilk iki sezonunda pek forma şansı bulamazken, takımın başına Şenol Güneş'in gelmesiyle ilk onbirde oynamaya başladı. Trabzonspor'la bir Türkiye Kupası bir de Türkiye Süper Kupası olmak üzere iki kez kupa sevinci yaşayan Onur, Mart 2011'de dizinden sakatlanarak, 6 ay sahalardan uzak kaldı.

Onur Kıvrak haberleri

DAHA FAZLA #ONUR KIVRAK HABERLERİ

Onur Kıvrak’a ait tüm site haberleri