Bugün neler oldu?

Manga

Güncelleme Tarihi:

Manga haberleri sayfasında Manga hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 1786 Manga haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

GRUP
Manga (grup tarafından kullanıldığı şekliyle maNga), Türk müzik grubu. Genellikle Alternatif Rock, Nu-Metal tarzında müzik yapmaktadırlar.

ÇİZGİ ROMAN
Manga Japonların çizgi roman için kullandıkları sözcük olup anime çizim sanatı ile çizilir ve sağdan sola doğru okunur. Çizimler animeye göre daha abartılıdır. Manga kelimesinin bilinen ilk kullanımı 1770'li yıllara dayanmaktadır. 19. yüzyıl boyunca kelime özel olarak, üzerinde karikatürler bulunan ağaç bloklarını, özellikle de Hokusai Katsushika'nın 1819'da yayınlanmış olan ve öğrencilerinin kullanması için kendisinin çizdiği taslak, çizim ve karikatürlerini adlandırmakta kullanılmıştır. Hokusai çizdiği taslakları iki Çince karakterin ''man" (kaygısız, ilgisiz) ve " ga" (resim) birleşiminden oluşan “manga” kelimesiyle tanımlamıştır.

Manga haberleri

DAHA FAZLA #MANGA HABERLERİ

Manga’a ait tüm site haberleri