Bugün neler oldu?

Leonardo DiCaprio

Güncelleme Tarihi:

Leonardo DiCaprio haberleri sayfasında Leonardo DiCaprio hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 1255 Leonardo DiCaprio haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Leonardo Wilhelm DiCaprio  11 Kasım 1974 , Hollywood Kaliforniya doğumlu, beş defa Akademi Ödülü adayı gösterilmiş ABD'li oyuncu.

Babası George DiCaprio, çizgi roman dağıtıcısı; annesi Irmalin DiCaprio avukattır. Leonardo İtalyan, Alman ve Rus kökenlere sahiptir. Babası İtalyan ve Alman asıllı, annesi ise Alman ve Rus asıllıdır. Anneannesi Helene Indenbirken (1915-2008) Rusya'nın Perm kentinde doğmuştur. Asıl adı Elena Smirnova olan Helene Indenbirken Alman vatandaşı olmuş ve Leonardo'nun dedesi Alman Wilhelm Indenbirken ile evlenmiştir.Adam Farrar üvey kardeşidir. Daha bir yaşındayken annesi ve babası ayrılık kararı aldılar. Leonardo üç yaşındayken en çok sevdiği çocuk programına çıktı. Adını annesi kendisine hamileyken Leonardo da Vinci tablosuna bakarken ilk tekmesini attığı için Leonardo olmuştur.


Leonardo DiCaprio haberleri

DAHA FAZLA #LEONARDO DİCAPRİO HABERLERİ

Leonardo DiCaprio’a ait tüm site haberleri