Kavurma, Kurban Bayramı'nda sofraların bir numaralı yemeğidir. Kurban kesildikten sonra ilk olarak kavurma yapılır. Bu yüzden lezzetli, yumuşak ve ağızda dağılan kavurma nasıl yapılır sorusunun yanıtı oldukça önemlidir. Chef Rüzgar SÜNBÜL tavsiyeleriyle pratik kavurma tarifi ve püf noktaları...
#Kavurma TarifiEt yemekleri Türk mutfağının olmazsa olmazlarındandır. Ancak özellikle söz konusu kurban eti ise marinesi ayrıca önem taşır. Normalde sertliğiyle bilinen kurban eti marine edildiğinde lokum gibi pişebilir. Peki, et nasıl marine edilir? İşte, kurban eti marinesi püf noktaları...
#Kurbanlık Et MarinesiKurban Bayramı'nda et tüketimi oldukça önemli bir konu. Etin doğru bir şekilde pişirilmesi ve tüketimine dikkat edilmeli. Peki kurban eti nasıl pişirilir? Hem lokum kıvamında hem de sağlıklı et pişirmenin püf noktaları...
#BayramEti doğru şekilde pişirmek oldukça zordur. Kurban Bayramı yaklaştıkça en çok merak edilenlerden biri ise etin nasıl yumuşacık lokum gibi pişirileceğidir. Bunun için pek çok etkili yöntem var. İşte yumuşacık et pişirmenin püf noktaları…
#Kurbanbayrami2020