Bugün neler oldu?

Güneş Gözlüğü

Güncelleme Tarihi:

Güneş Gözlüğü haberleri sayfasında Güneş Gözlüğü hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 2274 Güneş Gözlüğü haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Güneş gözlüğü, güçlü ışığın göze ulaşmasını engelleyen renkli veya koyu lenslerden meydana gelen çeşitli biçimlerde görme cihazlarıdır. Kardan yansıyan güneş ışıkları için kullanılan gözlükler kar gözlüğü adını alır.

Pek çok insan doğrudan güneş ışığını çok parlak bulur, özellikle gazete okurken. Açık alan faaliyetlerinde, bisiklete binmek, kaymak ve uçmak gibi, göz normalden daha fazla ışığa maruz kalır. Böyle durumlarda gözleri katarakta sebep olabilecek ultraviyole ışınlarından korumak için bu tür gözlükler kullanılması önerilir. Güneş gözlükleri genellikle mankenler, film oyuncuları ile bağdaştırılmıştır, fakat bu durumun sebebi film ve sahne ışıklarının doğal ışıktan daha kuvvetli olması ve çıplak gözü rahatsız edici olmasıdır.

Güneş Gözlüğü haberleri

DAHA FAZLA #GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ HABERLERİ

Güneş Gözlüğü’a ait tüm site haberleri