Bugün neler oldu?

Egemen Korkmaz

Güncelleme Tarihi:

Egemen Korkmaz haberleri sayfasında Egemen Korkmaz hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 1513 Egemen Korkmaz haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Egemen Korkmaz, 3 Kasım 1982, Balıkesir doğumlu, Türk millî futbolcudur. İsviçre 2.Lig ekiplerinden FC Wil 1900 takımında forma giymektedir. Egemen , şimdiye kadar Bülent Korkmaz, Gheorghe Hagi, Ahmet Özen, Tayfur Havutçu, Raşit Çetiner, Hugo Broos, Ümit Kayıhan, Samet Aybaba, Aykut Kocaman, Carlos Carvalhal, Ersun Yanal ve İsmail Kartal gibi antrenörler ile çalışmıştır.

Futbola 1999 yılında Balıkesirspor'da amatör olarak başlayan Egemen,1999-2001 yılının sonuna kadar Balıkesirspor forması giymiştir. 2001 yılının sonunda Kartalspor'la profesyonel sözleşme imzaladı. 2002-03 sezonunun devre arasında Bursaspor'a transfer oldu. Bursaspor forması altında 2002-03 sezonundan 2007-08 sezonunun sonuna kadar 155 lig maçına çıkıp, 5 gole imza attı. Ayrıca Bursaspor'un kaptanlığını da yaptı. Bursaspor'daki son yılında, hakkında çeşitli transfer söylentileri sıkça çıkmaya başladı.

Egemen Korkmaz haberleri

DAHA FAZLA #EGEMEN KORKMAZ HABERLERİ

Egemen Korkmaz’a ait tüm site haberleri