Bugün neler oldu?

Didem Soydan

Güncelleme Tarihi:

Didem Soydan haberleri sayfasında Didem Soydan hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 493 Didem Soydan haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Didem Soydan

Türk model ve dizi oyuncusu olan Didem Soydan, 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Soydan üniversite yıllarında çalıştığı mağazada modacı Ümit Ünal tarafından keşfedilmiştir.

Podyuma adımını ilk kez 2004 yılında henüz 20 yaşındayken La Russie defilesiyle atan Soydan bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğeni toplamıştır. Modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Didem Soydan Türkiye’nin birçok ünlü modacısıyla birlikte çalışmış ve tasarımlarını podyumda taşıma fırsatı bulmuştur. İstanbul’da düzenlenen moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yer alan Soydan, birçok defilede de baş mankenlik yapmıştır. Soydan modellik kariyerinin yanı sıra Star TV’de yayınlanan Aramızda Kalsın ve ATV ekranlarında yayınlanan Uçurum dizilerinde de rol almıştır.

Son zamanlarda ise Can Bonomo’yla olan ilişkisiyle gündeme gelmiştir. 

Didem Soydan haberleri

DAHA FAZLA #DİDEM SOYDAN HABERLERİ

Didem Soydan ’a ait tüm site haberleri