Bugün neler oldu?

Boluspor

Güncelleme Tarihi:

Boluspor haberleri sayfasında Boluspor hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 7499 Boluspor haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Boluspor, Ptt1.ligde oynamaktadır ve kulüp başkanı Savaş Abak'dır teknik direktörü ise Cüneyt Karakuş'tur.Bolu'da futbol ve basketbol branşında faaliyet gösteren ve şehirle aynı adı taşıyan spor kulübüdür.

Boluspor, 28 Aralık 1965 Abantspor Kulübü lokalinde Abantspor ile Bolu Gençlik’in birleşmesi sonrasında kurulmuştur. Başkanlığını İsmail Özer'in yaptığı yönetim kurulunda, Asbaşkan Doğan İleri, Genel Sekreter Ayhan Tüzün, Muhasip Salih Ekşi, Veznedar Hulusi Kayaalp, Genel Kaptan Hulki Avlacıoğlu, üyeler Turgut Hitit, Mustafa Çizmecioğlu, Çetin Salur, Sabri Eratalar, Yaşar Eyüpoğlu, Kemal İnan ve Erol Mengenli idi.

1966-67 sezonunda 2. Lig’deki mücadele 11.'likle sonuçlanmıştır. 1967-68 sezonunda 5.'liği, 1968-69'da 3.'lüğü almış ve 1969-70'de beyaz grup lig şampiyonluğu ile 1. Lige yükselmiştir.

Boluspor haberleri

DAHA FAZLA #BOLUSPOR HABERLERİ

Boluspor’a ait tüm site haberleri