Bugün neler oldu?

Beni Affet

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet haberleri sayfasında Beni Affet hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 1142 Beni Affet haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Beni Affet, Star TV'de yayınlanan dram türündeki Türk televizyon dizisidir. 2011 yılında Show TV başlamış olup, 2012 yılında Star TV'ye transfer olmuştur ve halen devam etmektedir. Beni Affet, hafta içi her gün yayınlanmaktadır.
Dizinin Konusu: Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

Beni Affet haberleri

DAHA FAZLA #BENİ AFFET HABERLERİ

Beni Affet’a ait tüm site haberleri