Bugün neler oldu?

Avni Aker

Güncelleme Tarihi:

Avni Aker haberleri sayfasında Avni Aker hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 4422 Avni Aker haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Avni Aker haberleri

Hakemler 4 saat sonra Avni Akerden ayrılabildi

Hakemler 4 saat sonra Avni Aker'den ayrılabildi

Trabzonspor - Gaziantepspor maçının son dakikasında Bordo-mavililerin penaltısını vermeyince büyük tepki çeken hakem Çağatay Şahan ve yardımcıları, stadyumdan tam 4 saat sonra yoğun güvenlik önlemleri altında ayrılabildi. Karşılaşmanın ardından Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun talimatıyla hakem odasının önünde adeta etten duvar ören Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri, hakem ekibinin stadyumdan ayrılmasına izin verilmeyeceğini belirtti. Bu sırada VIP tribünü çıkışı önünde toplanan yüzlerce taraftar da yoğun yağmura rağmen hakemler ve TFF aleyhine tezahürat yapmaya başladı. Uzun saatler süren bekleyişin ve yoğun telefon trafiğinin ardından Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun talimatıyla hakemlerin çıkışına izin verileceği duyuruldu. Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Başkanımız bu kadar tepkinin yeterli olduğunu söyledi. Birazdan hakemler çıkacak. Farklı ortamlarda hakkımızı aramaya devam edeceğiz ifadesini kullandı.Çıkış koridorunun boşaltılmasının ardından hakem Çağatay Şahan ve yardımcıları, çevik kuvvet polisinin çevrelerinde ördüğü güvenlik şeridiyle birlikte maçın bitiminden tam 4 saat sonra, saat 03.47'de polis midibüsüne bindirildi. Bu sırada taraftarların polis midibüsüne çeşitli yabancı cisimler atmaları dikkat çekti. Şahan ve yardımcılarını taşıyan polis aracı, taraftarların aleyhte tezahüratları arasında stadyumdan ayrıldı.

#Hakemler
Ahmet Davutoğlundan sürpriz maç

Ahmet Davutoğlu'ndan sürpriz maç

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzon Mitingi’nin ardından Trabzonspor'dadaha önce forma giymiş eski futbolcularla birlikte Hüseyin Avni AkerStadı’nda maç yaptı.Eski hakemlerden Alican Lakot’un yönettiği karşılaşma A Milil Takım’ın61 numaralı forması ile sahaya çıkan Başbakan Davutoğlu’nun başlamavuruşuyla başladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yer aldığı EfsanelerBeyaz Takım'ın kaleciliğini Liselerarası Dünya Şampiyonası’nda TrabzonErdoğdu Anadolu Lisesi’nin kaleciğini yapan Kerem Civelek yaptı.Kadroda Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti GenelBaşkan Yardımcısı ve Milletvekili adayı Süleyman Soylu, TrabzonMilletvekili Faruk Özak, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl BaşkanıHaydar Revi, Başbakan Danışmanı Ali Sarıkaya, Ortahisar BelediyeBaşkanı Ahmet Metin Genç, Merkez ilçe eski Başkanı Yılmaz Büyükaydın yeraldı.Rakip Efsane Kırmızı’nın kadrosunda ise Trabzonspor'da daha önce formagiymiş teknik direktörler Şota Arveladze ile Tolunay Kafkas’ın yanı sıraeski kaleci Metin Aktaş, İlyas Akçay, Serdar Bali, Turgay Semercioğlu,Sinan Ünal, Hüsnü Özkara, Bahattin Güneş, Orhan Çıkrıkçı ve Kemal Serdaryer aldı. Maçın 11’inci dakikasında Tolunay Kafkas’ın golüyle rakip takım 1-0 önegeçerken, maçın 15. dakikasında ise Başbakan Davutoğlu’nun pası sonucuSüleyman Soylu meşin yuvarlağı filelere göndererek takımının beraberlikgolüne imza attı. Rakip takım 2. yarıda Soner Boz'un gol vuruşu ile 2-1öne geçerken, Başbakan Davutoğlu arka arkaya attığı 3 golle takımını 2-4öne geçirdi.Rakip takım ise Tolunay Kafkas’ın ayağından bir gol daha bularak skoru4-3’e getirirken, 2. yarı takım değiştiren Süleyman Soylu Efsane KırmızıTakım’ın 4. golünü atarak skoru 4-4’e getirdi. Karşılaşma bu skorlasona ererken, maç sonrası Başbakan Davutoğlu ve takımların oyuncularınabaklava ikram edildi.Öte yandan taraftarın alınmadığı özel maçı Trabzon Valisi Adil Cel

#Ahmet Davutoğlu
DAHA FAZLA #AVNİ AKER HABERLERİ

Avni Aker’a ait tüm site haberleri