Bugün neler oldu?

Acun

Güncelleme Tarihi:

Acun haberleri sayfasında Acun hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 7011 Acun haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Acun, tam adıyla Ali Acun Ilıcalıdır. Yayın kuruluşu sahibi ve yönetmenidir. 

Televizyonculuğa Show Tv'de başlamıştır. İlk kez Beşiktaş muhabirliği yapmıştır. 2002 yılında "Acun Firarda" adlı gezi-eğlence içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. 2006 yılında program sona ermiştir. 2004 yılında "Acun Medya" adlı şirketi kurmuştur. 2004-2006 yılları arasında "Fear Factor" adlı korku-gerilim içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2007-2010 yılları arasında "Var mısın Yok musun" adlı yarışma içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2006 yılında "Survivor Türkiye" adlı yarışma içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. 2007-2008 yılları arasında "Yoksa Rüya mı?" adlı aktüel içerikli televizyon programının yapımcılığını yapmıştır. 2008-2014 yılları arasında "Söyle Söyleyebilirsen" adlı ses yarışması içerikli televizyon programının yapımcılığını yapmıştır. 2009 yılında "Devler Ligi" adlı futbol içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2009 yılında "Yetenek Sizsiniz Türkiye" adlı yetenek yarışması içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. 2010-2011 yılları arasında "Yok Böyle Dans" adlı dans yarışması içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2011 yılında; "O Ses Türkiye" adlı ses yarışması içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmaya başlamış, çalışanlarıyla birlikte "Acunn.com" adlı portal İnternet sitesini kurmuştur. 2013 yılında Show Tv'den çıkıp, Star Tv'ye geçmiştir. 2013 yılında; "3 Adam" adlı televizyon programının yapımcılığını yapmaya başlamış, çalışanlarıyla beraber "Sekiz.com" adlı giyim içerikli İnternet sitesini kurmuş, "MNG Shop" (yeni adıyla Shop90) adlı televizyon kanalına %40 ortak olmuş ve Doğuş Yayın Grubu ortaklığında "Tv8" adlı televizyon kanalını satın almıştır (%70 sahibi). 2014 yılında; Star Tv'den çıkmış ve "Ninja Warrior Türkiye", "Para Bende", "Hülya Avşar Show", "Arda'nın Mutfağı", "Aileler Yarışıyor", "Ver Fırına", "Kel Alaka", "Akademi", "Ütopya" adlı televizyon programlarının yapımcılığını yapmaya başlamıştır. 2015 yılında "Rising Star Türkiye" adlı televizyon programının yapımcılığını yapmaya başlamıştır.

2005 yılında ilk kez Türkiye'de vergi rekortmenleri arasına girmiştir. 2011 yılında 2.836.191 gelir vergisi tahakkuk ederek, Türkiye'de gelir vergisi listesinde 62. olmuştur. Türkiye'de yer alan üniversiteler de ve Anadolu'nun farklı yerlerinde stand-up gösterileri yapmıştır. Gösterilerinde meslek hayatı boyunca başına gelenleri mizahi bir dille izleyicilere anlatmıştır.

Acun devamı...

Acun haberleri

DAHA FAZLA #ACUN HABERLERİ

Acun’a ait tüm site haberleri