Bugün neler oldu?

Abdurrahim Albayrak

Güncelleme Tarihi:

Abdurrahim Albayrak haberleri sayfasında Abdurrahim Albayrak hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 2714 Abdurrahim Albayrak haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

Abdurrahim Albayrak 1954, Rize doğumlu Türk iş adamı ve spor yöneticisidir. Galatasaray Spor Kulübü eski başkan yardımcısıdır.

Almanya'ya ilk gidenlerden olan babası onu yanında götürmedi. Babası birkaç yıl sonra Türkiye'ye döndü ve bir dükkan açtı, ancak işler iyi gitmeyince Almanya'ya tekrar geri dönmek zorunda kaldı. Giderken yanında oğlunu da götürdü.

Almanya'nın Frankfurt kentinde babasının yanında inşaatlarda çalıştı. Daha sonra askerliğini yapmak için tekrar Türkiye'ye döndü. Askerliği bitince Almanya'da biriktirdiği parayla bir minibüs aldı ve memleketi Rize'de minibüs şöförlüğü yapmaya başladı. Daha sonra akrabalarının baskısıyla İstanbul'a taşındı. İstanbul'da, Habibler Köyü'ne yerleşti ve Edirnekapı-Habibler hattında minibüs şöförlüğü yapmaya başladı.
İşleri iyi gitti ve zaman içinde babasının gönderdiği parayla ikinci minibüsünü aldı. Daha sonra üçüncü, dördüncü derken birden o hattaki en fazla minibüse sahip kişi ünvanını kazandı. Daha sonra bu minibüs filosu Altur Turizm şirketinin temelini oluşturdu.

Abdurrahim Albayrak haberleri

DAHA FAZLA #ABDURRAHİM ALBAYRAK HABERLERİ

Abdurrahim Albayrak’a ait tüm site haberleri