Bugün neler oldu?

3 Adam

Güncelleme Tarihi:

3 Adam haberleri sayfasında 3 Adam hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 46339 3 Adam haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.

3 Adam, küçüklüklerinden beri çok yakın 3 arkadaş olan Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç tarafından sunulan talk show programı.

3 sunucu ve 1 konuk olarak uyguladığı formattan aldığı 3+1 adıyla Star Tv'de 18 Mayıs 2013'te yayına başlamış, Acun Medya'nın satın alması ile 5 Ekim 2013 tarihi ile program ile birlikte adı 3 Adam olarak değişmiştir. Program 2014 Eylül itibari ile TV8 kanalında yayın hayatına devam etmektedir. Ayrıca program 1 kez de survivor özel bölüm yapmıştır. Ev tadında 3 Adam adlı talk show programı yayınında vtr ve skeçler de yapmaktadır.Bazı keçler O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, survivor gibi tv8 yarışmalarına da konuk olunarak çekilmektedir. Yetenek Sizsiniz Türkiye birincilerinden ilizyonist Kvanç ve Burak her bölüm şaşırtıcı ilizyon gösterileriyle programda yer almaktadır. Bir süredir program çarşamba geceleri TV8 ekranlarında yayınlanıyorken, birçok seyircinin isteğiyle artık cumartesi geceleri yayınına devam edicektir.

Beyaz Show'un 2016 sezon finalinde 3 Adam konuk olmuştur. Nur Yerlitaş'ın 3 Adam'a konuk olduğu bölümde İşte Benim Stilim'in canlandırması yapılmıştır. Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında ve Bana Baba Dedi adlı dizide birlikte rol almışlardır.

3 Adam haberleri

DAHA FAZLA #3 ADAM HABERLERİ

3 Adam’a ait tüm site haberleri